2777
2789

خانمای کدبانوو هرفوت وفنی که بلدید برای خوشمزه ترشدن فسنجون بیایدباهم به اشتراک بزاریم

من اولین بارمه میخوام درست کنم رازخوشمزگی خورشتتون چیه؟؟

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸 ️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از صبح بار میزارم با شعله کم میپزه  خیلی خوشمزه میشه رب انارشم شیرین نمیزنم هیچ مزه ای نمیده اینطوری 

🍃اینکه زندگی سخته، غیرقابل انکاره اما من همواره جنگیدم و خواهم جنگید 💜💗💜💗💜

یکعدد عاشق فسنجونم اول یه پیاز رو رنده کن تفت بده بعد گردوها رو اضافه کن و روی حرارت کم حسابس تفت بده بذار یکی دو ساعت بپزه بعدم مرغ یا گوشت قلقلی رو اضافه کن و آخرای پخت یخ بنداز که روغن پس بده

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
من از صبح بار میزارم با شعله کم میپزه  خیلی خوشمزه میشه رب انارشم شیرین نمیزنم هیچ مزه ای نمیده ...

از صبح برای شام؟

نمیدونم رب انارمو همینجوری خریدم مارکش مهرام

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸 ️

فسنجون 

فسنجون‌ رو با کوفته قلقلی یا سینه بوقلمون درست کنی بهتر میشه ، طعم گوشت تنها خوب نمیشه 

گوشت چرخ کرده با پیاز و نمک ادویه ، قلقلی هایی اندازه گردو یکم بزرگتر بنداز  سرخ کن ، اگه سینه بوقلمون میخواهی استفاده کنی بدون استخون بدون پوست و چربی مستطیلی کوچیک خرد کن سرخشون کن ولی نه خیلی که سفت بشه اندازه ای پخته بشه روش یکم طلایی بشه ،من یه ذره نمک ابلیمو و یه تیکه پیاز باهاش میندازم بوش بره 

تو یه قابلمه گردو چرخ شده رو تفت بده خامیش بره ، رب انار ملس اضافه کن و آب بریز ، بذار اروم جا بیفته و رنگش عوض بشه و روغن گردو دربیاد ، گوشتتم بستگی به اینکه کدومو انتخاب میکنی یه طوری بنداز توی خورشت که بپزه طعم بگیره ولی له نشه سالم بمونه 

اخر که خورشت جا افتاد پودر دارچین ، یه کوچولو گلاب بستگی به اندازه خورشتت داره خیلی نریزی که بوی گلاب نگیره ، بریز بعدشم طعمش رو بچش اگه شیرین دوس داری شکر اضافه کن ، یعنی ملسی و شیرینیش به خودن بستگی داره توی اذویه زدن احتیاط کن کم کم بریز و بچش تا طعم دلخواهت بشه 

میتونی پیاز رنده کنی تفت بدی سرخ‌بشه بعد بهش گردو اضافه کنی تفت بدی خامیش گرفته بشه ، پیاز بزنی یا نزنی ب خودت بستگی داره ، من میزنم نباشه نمیزنم 

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        
از صبح برای شام؟ نمیدونم رب انارمو همینجوری خریدم مارکش مهرام

رب انار صنعتی من استفاده نمیکنم انگار رب الو هست 

رب محلی از ادم مطمین بگیر 

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱