فسنجون
فسنجون رو با کوفته قلقلی یا سینه بوقلمون درست کنی بهتر میشه ، طعم گوشت تنها خوب نمیشه
گوشت چرخ کرده با پیاز و نمک ادویه ، قلقلی هایی اندازه گردو یکم بزرگتر بنداز سرخ کن ، اگه سینه بوقلمون میخواهی استفاده کنی بدون استخون بدون پوست و چربی مستطیلی کوچیک خرد کن سرخشون کن ولی نه خیلی که سفت بشه اندازه ای پخته بشه روش یکم طلایی بشه ،من یه ذره نمک ابلیمو و یه تیکه پیاز باهاش میندازم بوش بره
تو یه قابلمه گردو چرخ شده رو تفت بده خامیش بره ، رب انار ملس اضافه کن و آب بریز ، بذار اروم جا بیفته و رنگش عوض بشه و روغن گردو دربیاد ، گوشتتم بستگی به اینکه کدومو انتخاب میکنی یه طوری بنداز توی خورشت که بپزه طعم بگیره ولی له نشه سالم بمونه
اخر که خورشت جا افتاد پودر دارچین ، یه کوچولو گلاب بستگی به اندازه خورشتت داره خیلی نریزی که بوی گلاب نگیره ، بریز بعدشم طعمش رو بچش اگه شیرین دوس داری شکر اضافه کن ، یعنی ملسی و شیرینیش به خودن بستگی داره توی اذویه زدن احتیاط کن کم کم بریز و بچش تا طعم دلخواهت بشه
میتونی پیاز رنده کنی تفت بدی سرخبشه بعد بهش گردو اضافه کنی تفت بدی خامیش گرفته بشه ، پیاز بزنی یا نزنی ب خودت بستگی داره ، من میزنم نباشه نمیزنم