دخترمشرقی۱۲۳ مدیر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 1807 عنوان فوت وفن فسنجون کدبانوهابیاید👩🍳 | مشاهده متن کامل بحث + 796 بازدید | 63 پست خانمای کدبانوو هرفوت وفنی که بلدید برای خوشمزه ترشدن فسنجون بیایدباهم به اشتراک بزاریممن اولین بارمه میخوام درست کنم رازخوشمزگی خورشتتون چیه؟؟ ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸 ️ 1402/03/12 | 17:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترمشرقی۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 1807 گردوی روستای ما خیلی روغنیه گردو رو با آسیاب دستی خورد میکنمطوری که یه کوچولو دندونگیر باشه ... چه جالب تاحالا بااین روش نخوردم و اولین باره میشنوم با گوشت قرمز درست میشه حالاخوشمزه میشه؟ ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸 ️
سوپشیر عضویت: 1397/03/11 تعداد پست: 4519 چه جالب تاحالا بااین روش نخوردم و اولین باره میشنوم با گوشت قرمز درست میشه حالاخوشمزه میشه؟ خانواده که خیلی دوست دارن اصلا بوی زحم گوشت مشخص نمیشه(مثل ابگوشت که بوی ببعی میده) با رون مرغ هم خیلی خوشمزه اسگوشت گوسفند اگر میریزی باید بدون استخون و چربی فیله باشه
دخترمشرقی۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 1807 خانواده که خیلی دوست دارن اصلا بوی زحم گوشت مشخص نمیشه(مثل ابگوشت که بوی ببعی میده) با رون مرغ هم ... نمیدونستم من خودم با مرغ بیشتر دوست دارم و فسنجون شمابااین ترکیبات پرازخواصه ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸 ️
سوپشیر عضویت: 1397/03/11 تعداد پست: 4519 نمیدونستم من خودم با مرغ بیشتر دوست دارم و فسنجون شمابااین ترکیبات پرازخواصه خیلی هم خوشمزه اس😊یه بار تو حجم کم بپزید ببینید چطورهراستی گوشت رو از همون اولم میشه تو خورش گذاشت که بپزه اگرمجدا پخته شد آبش رو هم به خورش اضافه کنید