2777
2789

سلام 

با کس دیگه ازدواج کردین؟ 

عشقتونو فراموش کردین؟ 

یادش میفتین؟ 

چند وقته جدا شدین؟ 

من دوازده ساله با شخص دیگه ای ازدواج کردم 

زندگیمم بد نیست 

ولی هنوز اونو فراموش نکردم و خیلی اذیت میشم.

چیکار کنم دیگه تو ذهنم نیاد

اللّهم عجّل لولیک الفرج

نکنین اینکارو😑

﴿𝑲𝒖𝒓𝒅𝒊𝒔𝒉 𝒈𝒊𝒓𝒍﴾🍓فکر میکنید اگر همین فردا زنان از خواب بیدار میشدند و تصمیم میگرفتند که بدن هایشان را همین گونه که هست دوست داشته باشند، چند تجارت از رده خارج میشد؟! تجارت هایی که از ترویج نفرت زن به بدنش درآمد کسب میکنند....! _اکانت حاصل سومین ترکیدن میباشد🪒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار؟ 

با یکی ازدواج کنی اما فکرت مشغول عشقت باشه این هم ظلم به خودته هم کسی که در حال حاضر شوهرته فک کن این قضیه برعکس میبود یکی با تو ازدواج کرده بود ولی فکر دختر قبل تو اذیتش میکرد😑

﴿𝑲𝒖𝒓𝒅𝒊𝒔𝒉 𝒈𝒊𝒓𝒍﴾🍓فکر میکنید اگر همین فردا زنان از خواب بیدار میشدند و تصمیم میگرفتند که بدن هایشان را همین گونه که هست دوست داشته باشند، چند تجارت از رده خارج میشد؟! تجارت هایی که از ترویج نفرت زن به بدنش درآمد کسب میکنند....! _اکانت حاصل سومین ترکیدن میباشد🪒
نشد دیگه  اون اون زمان موقعیتشو نداشت  منم صبر نکردم براش

به همسرت فکرکن به خوبی هاش ....حتی فکرکردن هم گناه داره عزیزم.....

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من

اسی ما بعد ۵ سال جداشدیم.الانم ازدواج کردم ۲ تا بچه دارم تا حدالامکان سعی میکنم بهش فکرنکنم یهو یه تشابه اسمی من یادش میندازه یا خوابش میبینم.ناخداگاه به یادم میاد انگار ذهنم نمی‌خواد فراموش کنه

منم تو همین وضعیتم 

یه جا شنیدم اگه هنوز نفر قبلی رو فراموش نکردی به خاطر اینه که اون چیزی بهت داده که کسی دیگه بهت نداده

نمیدونم چقدر این حرف درسته ولی فکر میکنم بدونم چیه

هنوز نتونستم حلش کنم و فراموشش کنم

او پروردگار غیر ممکن هاست و تو برای ممکن ها گریه میکنی ؟؟؟؟