2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تجربه ای داشتید؟ازکجا میدونید؟؟

من داشتم

یه بار خروس رسمی ک داشتیم رو ماشین تو کوچه له کرد بعدش مامانم زود پز باز شد ریخت رو سینش ولی اسیب جدی ندید...من معتقدم بلای اصلی سر اون جوجه اومد و مادرم سینش جزئی سوخت

رنج آنقدر طولانی شد که اطرافیانش به آن عادت کردندو فراموش کردند که او " سخت در عذاب است " 💔                  🌸🙏 لطفا برای برگشتن سلامتیم دعا کنید🙏🌸                  ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️  

اسارت مگر خوبه ؟؟ 

البته درسته ک نمیتونن زنده بمونن و باید  توی قفس باشن کسی رسیدگی بکنه ....

روز اول  هیچکدام منتظر  دست انسان نبودن

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
منم دارم،برنج بهش میدی!؟

بهشون ذرت بدین خیلی خوبه

رنج آنقدر طولانی شد که اطرافیانش به آن عادت کردندو فراموش کردند که او " سخت در عذاب است " 💔                  🌸🙏 لطفا برای برگشتن سلامتیم دعا کنید🙏🌸                  ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️  
عزیزم میشه بگی چطورشد؟؟

گفتم بالا