2777
2789
عنوان

مهریه چرا نمی رسه .

178 بازدید | 26 پست

سلام شوهرم خواهرم خیلی مرد بدی بود مشروب خور بود حتی مادرم می زد به خدا .

خیلی پولدار ه.

خواهر مهریه 300سکه است راحت یک باغ بفروشه یا همون پول تو بانک بکشه بیرون می تونه بده شوهرش .

چهار شنبه دادگاه رفتن قاضی گفته 110سکه بیشتر نمی رسه شوهرش داده خواهرم درخواست فرستاده تهران الان اونجا هم می گن تو کتاب قانون 110سکه بیشتر نمی رسه یعنی چی الان ما باید چی کار کنیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قانونه دیگه.

تا یه حدی میگن طرف سکه بده بر اساس دارایی‌های فرد

این ۱۱۰ سکه میشه ۴ میلیارد!

همسایه ما عروسش جدا شد گفت ماهی ۳ سکه باید بدیم😶

تا خدا هست پریشان نشود خاطرِ من :)
تازه از اون110تا شاید 6,ماه یبار سکه بهش بده ....یعنی مهریه دادن توسط قاضی افتضاح شده 

نه بابا بر اساس دارایی‌های فرد تایین میشه ، اگر طوری که ایشون بگن پولدارن قطعاً نصفش رو یه جا باید بپرداز ما بقی رو ماهیانه باید بده مثلا ماهی ۲ تا

حتی اگه وضعش خوب باشه؟! یدونه خونه وماشین داشته باشه به اونا تعلق نمیگیره نه؟ 

اون خانم چرت گفته بر اساس دارایی های فرد مشخص میشه چقدر و چطور سکه بده!

نه بابا بر اساس دارایی‌های فرد تایین میشه ، اگر طوری که ایشون بگن پولدارن قطعاً نصفش رو یه جا باید ب ...

دقیقا آخه ارش همین شوهر خواهر خودم به قاضی گفته برای طلاق همه رو یکجا می دم فعلا سکه هارا داده به دادگاه قرار فردا شنبه بریزم بگیریم

اون خانم چرت گفته بر اساس دارایی های فرد مشخص میشه چقدر و چطور سکه بده!

عزیزم من شنیدم اگه طرف فقط یه خونه وماشین داشته باشه قاضی اونارو حساب نمیکنه و قسط بندی میکنه درسته ؟

دقیقا آخه ارش همین شوهر خواهر خودم به قاضی گفته برای طلاق همه رو یکجا می دم فعلا سکه هارا داده به دا ...

خوبه دیگه همه رو یه جا داده میشه ۴ میلیارد خواهرت یه واحد آپارتمان میتونه بخره.