2777
2789
عنوان

بهترین کسب و کار و درامد چیه؟

88 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها الان چن ساله میخام یه کاری شروع کنم دستم جلو همسرم دراز نباشه ولی هرکاری خواستم بکنم یه نه توش اومد یا همسرم نذاشت و حمایت نکرد یا اوکی نشد،الانم تو شهر غریب نه کسی نه رفیقی هیچی ندارم فقط تو خونم همسرمم نمیزاره فعالیت مجازی داشته باشم حتی اینستا رو قاچاقی دارمش...همش دنبال کارم همش دنبال ایده الان یه دخترو دیدم داره شمع سازی میکنه و میگه درامد میلیاردی ندارم فعلا، ولی ده میلیونی یا حتی چن صد میلیونیی هم میتونم داشته باشم...رفتم تو فازش میخام برم یاد بگیرم بنظرتون اوکیه انجامش بدم نتیجش خوبه یا فقط تبلیغاته...ترو خدا راهنمایی کنید دیگ دارم چل میشم تو خونه هرکیم نظری ایده ای برا کار داره بگه بلکه بهامید خدا یه استارتی بزنم 

کار هنری زیاده

رزین کاری.مکرومه بافی.خیاطی.تتو.ناخن.

ولی بنظرم یا ناخن کار شو یا خیاط

یه کاربر قدیمی که بازیابی رمز زد اما سایت خار کاربریش خفیف کرد و عضویتش کرد ۱۴ بهمن امسال😐چس ماه نیستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم والا برا هرچیزی یه حرفی میزنن

کار بدون سختی و ضرر وجود نداره.اگه چنین کاری میخوای همون پول تو جیبی از شوهر و یارانه

یه کاربر قدیمی که بازیابی رمز زد اما سایت خار کاربریش خفیف کرد و عضویتش کرد ۱۴ بهمن امسال😐چس ماه نیستم
کار بدون سختی و ضرر وجود نداره.اگه چنین کاری میخوای همون پول تو جیبی از شوهر و یارانه

نه بابا همون پول تو جیبی هم به زور میدن...یکاری میخام که درامد خوبی داشته. باشه راه چنساله رو یکساله میخام طی کنم ..هعیییی

نه بابا همون پول تو جیبی هم به زور میدن...یکاری میخام که درامد خوبی داشته. باشه راه چنساله رو یکساله ...

اها.اختلاس و دزدی

فروش مواد

راه صدساله یه شبه میری