2777
2789
عنوان

کیا هم مهریه گرفتن هم طلاق

1351 بازدید | 130 پست

سلام بچه ها شوهرم آدم زندگی مشترک نیست و وابستگی شدید ب خانواده اش داره سر  ی بحث کوچیک من قهر کردم رفتم و اون قفل خونه رو عوض کرد و ن خودش و ن خانوادش کلا جواب مون رو ندادن و ما رو ی لنگه پا نگه داشتن تو هوا مشاورم بهش زنگ زد گفت نمیام الان میخوام مهریه ام رو بزارم اجرا شغل دولتی داره به نظرتون میتونم هم طلاق بگیرم هم مهریه؟ 

اگر واقعا قصد طلاق داری و هیچ امیدی نیس، مهرت رو بذار اجرا تا اموالش توقیف بشه. بعد میتونی درخواست طلاق هم بدی. ولی طلاق رو بذار گزینه ی آخر که اصلا هیچ راهی نداری

خدایا من بخشیدم، از ته دلم.... توام ببخش، کمک شون کن لطفاً...  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سر یه بحث کوچیک ادم بلند میشه میره قهر؟ مال و اموال چی داره ؟  

نمیخواستم برم... طلاهام رو برداشت گفتم بده نداد عصبی شدم بهش فحش دادم مامانم هم بود ازم دفاع کرد بی عقل زنگ زد پلیس مادرم ن بهش فحشی داده بود ن چیزی... 

بهم برخورد وقتی پلیس اومد ما هم رفتیم 

اول باید بری محضر درخواست اجرایه بدی بعد بری خونه تا بیست روز بعد برات از اداره ثبت پیامک میاد بعد ب ...

درخواست اجراییه برای چیه؟ 20روز کجا برم؟ خونه شوهر؟ اون ک دلش نمیخواد من اونجا باشم

نمیخواستم برم... طلاهام رو برداشت گفتم بده نداد عصبی شدم بهش فحش دادم مامانم هم بود ازم دفاع کرد بی ...

اگه واقعا قصدت طلاق زود تر برو درخواست اجراییه بده تا اموالش به نام کسی نکرده

اگر واقعا قصد طلاق داری و هیچ امیدی نیس، مهرت رو بذار اجرا تا اموالش توقیف بشه. بعد میتونی درخواست ط ...

آخه جواب اصللا نمیده من رو ی لنگه پا تو هوا نگه داشت آخه اینم شد آدم مثلا زنشم دوست دخترش ک نبودم... 

درخواست اجراییه برای چیه؟ 20روز کجا برم؟ خونه شوهر؟ اون ک دلش نمیخواد من اونجا باشم

نه درخواست اجراییه اولین اقدام برای طلاق  باید محضری که عقد کردی بری با کارت ملی دفتر عقد نامه شماره ملی همسرتم باید بلد باشی  مشخصات اموالی که داره هم بدونی خوبه شماره پلاک ماشین بعد بیست روز برات پیامک میاد آنوقت میری اداره ثبت اموالش توقیف میکنی