2777
2789
عنوان

مامانهای که فرزندشون،اوتیسم داره

461 بازدید | 24 پست

من دخترم خیلی باهوشه ولی یکمی از علائم اوتیسم داره .کسی از گفتار درمانی نتیجه گرفته؟ و تشخیص قطعی چجوریه؟

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم

والا خواهر شوهر من ی پسر داره ۵سالشه العان دو ساله داره میبرش گفتار درمانی باهوشم هست خیلی کم حرف میزنه نامفهوم..البته من خودم حدس میزنم علائم اوتیسم رو داره اونا ک قایوم میکنن مثلا ب اطرافش خیلی توجه نمیکنه همش بدو بدو میکنه تمام شعرای تو تلویزیون حفظه ولی نمیتونه مثل همسن و سالاش با دیگران ارتباط برقرار کنه یطوریه دیگه نمیدونم اوتیسمه یا چی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتار درمانی خیلی موثره. پسر من تا قبل از گفتار درمانی فقط کلمه میگفت. تشخیصو دکتر روانپزشک اطفال گذ ...

چند سالش بود وقتی فقط کلمه میگفت. دختر منم جمله ی سه کلمه ای نمیتونه بگه. چون از بچگی با موبایل بود از چهارماهگی با،موبایل آشنا کردیم و علاقه نشون داد. به این جور بچه ها دیجیتال دایه میگه. من هم چون شاغل بودم راحت اجازه میدادم با موبایل کار کنه

چند سالش بود وقتی فقط کلمه میگفت. دختر منم جمله ی سه کلمه ای نمیتونه بگه. چون از بچگی با موبایل بود ...

ربطی به کار با موبایل نداره الکی برای خودت عذاب وجدان درست نکن. پسر من ۳ سالو دو ماهگی گفتار درمانیو شروع کرد که اون موقع تعداد زیادی کلمه میگفت ولی جمله نمیگفت

چند سالش بود وقتی فقط کلمه میگفت. دختر منم جمله ی سه کلمه ای نمیتونه بگه. چون از بچگی با موبایل بود ...

اسی جان ،بنظر من یه چند روز مرخصی بگیر،مثلا دو سه هفته،حتی شده گواهی جور کن مرخصی استعلاجی بگیر ،مثلا در حد یک ماه( دقیق نمیدونم اما فک کنم طبق قانون کار ،هر کارمند ۶ ماه مرخصی استعلاجی داره) بعد تو این فرصت با بچت کار کنه که از پوشک بگیری، بعد اگر برات امکان داره بجای مهد ،برای بچه یه پرستار خیلی مطمئن پیدا کن،تو خونه از بچت نگه داری کنه،اینجوری تنها واسه بچت وقت میزاره بیشتر باهاش کار میکنه،تو مهد همه بچه ها قاتی اصلا مربی شاید نرسه یه کلمه با هر بچه حرف بزنه،اگه همه اینا نشد،ناچارا یک سال مرخصی بدون حقوق بگیر،پافشاری کن حتما میدن،من خودم با پافشاری سه سال مرخصی بدون حقوق گرفتم ،تا چهار سالگی بچم خونه موندم

ربطی به کار با موبایل نداره الکی برای خودت عذاب وجدان درست نکن. پسر من ۳ سالو دو ماهگی گفتار درمانیو ...

خوب وقتی شروع کردی دختر منالان ۴سال و نیمه

اسی جان ،بنظر من یه چند روز مرخصی بگیر،مثلا دو سه هفته،حتی شده گواهی جور کن مرخصی استعلاجی بگیر ،مثل ...

ماشاا‌‌ به اراده ات. من استعفا دادم قبول نکردن سه سال مرخصی استحقاقی درخواست کردم فقط یه سال قبول کردن. هنوز پوشک میبندم.جیش نمیگه ولی هر وقت جیش داره خودش شلوارشو درمیاره میره. ولی واسه پی پی پوشک میاره که پوشکش کنیم

ربطی به کار با موبایل نداره الکی برای خودت عذاب وجدان درست نکن. پسر من ۳ سالو دو ماهگی گفتار درمانیو ...

فردا برا اولین بار گفتار درمانی رو شروع میکنیم. راستی گفتار درمانی چقدر تاثیر داشت و هزینه اش چقدر بود؟

فردا برا اولین بار گفتار درمانی رو شروع میکنیم. راستی گفتار درمانی چقدر تاثیر داشت و هزینه اش چقدر ب ...

برای پسر من خیلی تأثیر داشت. جمله سازی رو یاد گرفت. پسر من ۲۰ سالشه. سالها کلاس رفتیم. هزینه های الانو نمیدونم. متأسفانه خیلی طول میکشه و خیلی هزینه بر است. ولی این بچه ها روزیشون خیلی زیاده. به طرز حیرت انگیزی پول کلاسهاشون جور میشه

ماشاا‌‌ به اراده ات. من استعفا دادم قبول نکردن سه سال مرخصی استحقاقی درخواست کردم فقط یه سال قبول کر ...

خوب کردی استعفا دادی. باید به بچت برسی. منم بخاطر شرایط بچم سر کار نرفتم. ولی خدا رو شکر میکنم که آنچه از دستم برآمده براش کردم. و مطلقأ عذاب وجدان کم کاری ندارم. مادرایی رو میشناسم که شاغل موندن و حالا که بچه بزرگ شده عذاب وجدان گرفتن که نکنه مبتونستن کار بیشتری برای بچشون بکنن. الان هم سطح آموزشها خیلی بالا رفته. کلاسهای جدیدی برای بچه های اتیسم هست. راستی احتمالأ بچت کاردرمانی ذهنی ام میخواد