2777
2789
عنوان

شوهرم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 58 پست
طبقه بالای خونه مادرشوهرمم خب چی میشد چهارتا پله میومد بالا حداقل میگفت چ مرگته ک نمیای

مردا تک بعدین احتمالا ناراحت شده نمیری نیومده بالا ک بحثتون نشه

این بار از گانگستر محل شماره گرفتم اکانت ساختم تعلیقم کنین با بنز از روتون رد میشه 😐
منم بدون شوهرم نمیرم اما اشتباهمیکنیم چون اونا بدون ما میرن من از الان شوهرم گفت میخای زنگ بزنیغر بز ...

واقعا اشتباه میکنیم ولی من همیشه میگفتم ما با کلی سختی به هم رسیدیم چرا بدون اون برم باهم بریم بهمون خوش بگذره ولی دیگه از امروز به بعد همه چی عوض میشه

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وقتی بیایی ای سبز پوش فاطمه خوشحال زهرا میشود وقتی بیای یا اباصالح المهدی  الهم عجل لولیک الفرج  عهد کنیم روزی ۱۰۰ بار الهم عجل لولیک الفرج بخونیم..اماممون خیلی تنهاس و این اوج بی معرفتیه......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب کارش زشت بوده هیچ توضیحی نداره منم بودم ناراحت میشدم

😐واقعا  هیچ توضیحی نداره 

یه دختر  با هزارتا امید بیاری شهر غریب تنها ولش کنی بری بگردی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وقتی بیایی ای سبز پوش فاطمه خوشحال زهرا میشود وقتی بیای یا اباصالح المهدی  الهم عجل لولیک الفرج  عهد کنیم روزی ۱۰۰ بار الهم عجل لولیک الفرج بخونیم..اماممون خیلی تنهاس و این اوج بی معرفتیه......
واقعا اشتباه میکنیم ولی من همیشه میگفتم ما با کلی سختی به هم رسیدیم چرا بدون اون برم باهم بریم بهمون ...

میدونی مقصر خانواده هاشونن وقتی میدونن عروسشون ب دلیلی اذیت میشه دوست ندذره بیاد نباید ب پسرشون پیله کنن بگن بیا باید بگن با زنت بیا نیومد راحتشون بزاره بابا شاید ادم دلش گردش دونفری خاست 

چرا پاستیلارو اورد جلوم گزاشت روبروم ی نایلون  بزرگ پر خوراکی بود توجه نکردم برد جابجاشون کرد ب ...

😂وسط گریه ام خندم گرفت اگه واقعا راهی داره ببخشش بازم خوبه بی محلی نگرده حداقل برات یه چیزی خریده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردا تک بعدین احتمالا ناراحت شده نمیری نیومده بالا ک بحثتون نشه

اگ اومده بود ک لهش میکردم .انقدر گند اخلاق شدم ک نگو 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگ اومده بود ک لهش میکردم .انقدر گند اخلاق شدم ک نگو 

الهی من قربونت برم مال استرس و فشار عصبی اقدامه الان باید اروم باشی

این بار از گانگستر محل شماره گرفتم اکانت ساختم تعلیقم کنین با بنز از روتون رد میشه 😐
میدونی مقصر خانواده هاشونن وقتی میدونن عروسشون ب دلیلی اذیت میشه دوست ندذره بیاد نباید ب پسرشون پیله ...

مال من ک خواهر بیشعورش هرجا میره باید دختر عمشم بندازه دنبال خودش .رفیقیم مثلا حتی زنگ نزد بگه بیا بریم بعد من بیشعور هرجا میخوام برم میگم گناه داره ببریمش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😂وسط گریه ام خندم گرفت اگه واقعا راهی داره ببخشش بازم خوبه بی محلی نگرده حداقل برات یه چیزی خریده

تازه دیروزم برام دلسترو کیک اینا گرفت بود نخوردم خودشم دست نزده...گزاست تو بخچال...

من از بچگی این اخلاقمو دارم نمیتونم کنار بزارم..خودم عین خولا دعوا میندازم بعدش قهرمیکنم کوتاهم نمیام...

توف تو چشام ..ی ذره باشوهرم بودنی خرج دنیارو برام میکنه مهربون میشه اونوق من پاچه میگیرم عین سگ😤

الان سه ماهه هر ثانیه عصبیم و دست خودم نیسسس اصلاا

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست
الهی من قربونت برم مال استرس و فشار عصبی اقدامه الان باید اروم باشی

فدات بشم چقدر مهربونی 🥲😍از اقدام خیلی گذشته حس میکنم باردارم ازمایش دادم یه روز قبل پری گفت باید ۱۰ روز دیگه بیای زود اومدی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره خدایی چیزی هم بهش گفتی؟

نه فقط گفتم رفتی بقیش پای خودته . بعضی موقع ها دلم میگیره وقتی یادم میاد چجوری جلو خانواده ام وایسادم بخاطرش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تازه دیروزم برام دلسترو کیک اینا گرفت بود نخوردم خودشم دست نزده...گزاست تو بخچال... من از بچگی ا ...

باردار نیستی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40