2777
2789
عنوان

شوهرم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 58 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چی بگم دو سه روزه قهریم..برام پاستیل ایناخرید اورد نخوردم حرفم نزدم فرداش برداش هنشو خودش خورد...دیروزم برام کیکو دلسترایناخریده نخوردم اصلا 

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست
میرفتی صندلی عقب دراز میکشیدی یا حداقل بهش میگفتی چرا نمیری خب اون بنده خدا دلش تفریح خواسته پایه نب ...

توقع داشتم حداقل بیاد پیشم بگه بیا بریم 

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وقتی بیایی ای سبز پوش فاطمه خوشحال زهرا میشود وقتی بیای یا اباصالح المهدی  الهم عجل لولیک الفرج  عهد کنیم روزی ۱۰۰ بار الهم عجل لولیک الفرج بخونیم..اماممون خیلی تنهاس و این اوج بی معرفتیه......
عزیزم دوران عقد هستید یا ازدواج کردید

ازدواج کردیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وقتی بیایی ای سبز پوش فاطمه خوشحال زهرا میشود وقتی بیای یا اباصالح المهدی  الهم عجل لولیک الفرج  عهد کنیم روزی ۱۰۰ بار الهم عجل لولیک الفرج بخونیم..اماممون خیلی تنهاس و این اوج بی معرفتیه......
توقع داشتم حداقل بیاد پیشم بگه بیا بریم 

میدونم الان تو اقدامی روحیه ات حساسه و خسته ای ولی توقعت بی جاست طرف زنگ زده کلی اصرار کرده گفتی نه بعد توقع داشتی دوباره حضوری بیاد دنبالت ؟

این بار از گانگستر محل شماره گرفتم اکانت ساختم تعلیقم کنین با بنز از روتون رد میشه 😐
مرداهمینن ذهنتو در گیر نکن منم شوهرم میگه بیا رفتم ک رفتم نرفتم خودش میره الانم ننشو خاهرش زنگ زدن چ ...

😑واقعا ‌ک اصلا بدون ما چجوری خوش میگذره من ک عمرا بدون شوهرم تفریح نمیرفتم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من چی بگم دو سه روزه قهریم..برام پاستیل ایناخرید اورد نخوردم حرفم نزدم فرداش برداش هنشو خودش خورد... ...

حرف نزده اصلا باهات؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میدونم الان تو اقدامی روحیه ات حساسه و خسته ای ولی توقعت بی جاست طرف زنگ زده کلی اصرار کرده گفتی نه ...

طبقه بالای خونه مادرشوهرمم خب چی میشد چهارتا پله میومد بالا حداقل میگفت چ مرگته ک نمیای

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😑واقعا ‌ک اصلا بدون ما چجوری خوش میگذره من ک عمرا بدون شوهرم تفریح نمیرفتم  

منم بدون شوهرم نمیرم اما اشتباه میکنیم چون اونا بدون ما میرن من از الان شوهرم گفت میخای زنگ بزنی غر بزنی چرا نمیای از الان پاشو بیا موندی خونه زنگم نزن در صورتی ک میدونه بخاطر زن داداش بیشعورش نمیرم چون با هم قهریم من محلم ندم اون میخاد رو مخم بره 

حرف نزده اصلا باهات؟

چرا پاستیلارو اورد جلوم گزاشت روبروم ی نایلون  بزرگ پر خوراکی بود توجه نکردم برد جابجاشون کرد بعد اورد بهم پاستیل داد گف بیابگیر بخور خیلی خوشمزس چنبار گف توجه نکرذم...بعد گذاشت دستم منم گزاشتمش رومیزو نخوردم..میدونه عاشق خوراکیم هرروز باید خوراکی بخورم ...الان سه چهارروزه از حرصم ن غذا میخورم ن خوراکی...شبا اندازه کف دست نون میخورم تا افشت فشار اینا نگیرم..

دعوامونم تقصیر من بود ولی من کوتاه نمیام...

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست