2777
2789
عنوان

با همچين شوهري چيكار بايد كرد

622 بازدید | 17 پست

تا مياي ازش انتقاد كني دو تا كلمه حرف جدي بزنم باهاش سريع قهر ميكنه 

ديشب داشتيم انبار خونه رو مرتب ميكرديم بعد من يه سري ات و اشغال داشتم ميريختم دور اومد يه چيزاي بدرد نخورو جمع كرد ك نگه داره منم گفتم تو چرا اشغال جمع ميكني مگه گدايي و فلان اينا

بهش برخورد قهر كرد شام نحورده خوابيد صبحم بدون خدافظي رفت 😒

نميدونم شب مياد خونه مامانم يا نه

عقديم من خونه مامانمم 

بنظرتون بهش زنگ بزنم يا نه بي محلي كنم منم

گر نگه دار من ان است ك من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین راحل ادم قهری اینه

اولن اصلن اصلن نری منت کشی

دومن توام بدتر از اون قهر کنی

خودشو جمع میکنه

دوستان خیریه محک در حال خرید دوتا دستگاه خیلی ضروری برای کودکان سرطانی هست لطفن اگر میتونید حتی خیلی کم بهش کمک کنید...تو تاپیک هام هست .https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=11171557&slug=%D9%BE%D9%88%DB%8C%D8%B4-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D8%AF%D9%88-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%B1%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D9%88-%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%BE%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%88%D8%AF%DA%A9%D8%A7%D9%86-%D8%B3%D8%B1%D8%B7%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B7-%D9%85%D8%AD%DA%A9&postId=293720726من یه مادرم..خیلی وقته دیگه همه تصمیمات و انتخابام تحت تاثیر همین مادر بودنه....پس قضاوتم نکن...نظرات من فقط و فقط مختص شخص اسی هست.پس لطفن تو نظر من دخالت نکنید...🙂🙂🙂 همیشه دختر حرف گوش کن خانواده بودن خوب نیست..همیشه حق با پدرو مادر نیست..زندگی متاهلی یادم داد هر چیزی رو همون دفعه اول باید حل کرد..

عقدی و خونه مامانتی بعد توی انبار خونه اتو اشغال داری

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*
ببین راحل ادم قهری اینه اولن اصلن اصلن نری منت کشی دومن توام بدتر از اون قهر کنی خودشو جمع میکنه

جدي ميگي؟؟ 

خودمم قصد دارم همينكارو بكنم اين دفعه ولي شب يه قرار كاري گذاشتم بايد باهم بريم 

جدي ميگي؟؟  خودمم قصد دارم همينكارو بكنم اين دفعه ولي شب يه قرار كاري گذاشتم بايد باهم بريم&nb ...

اره باور کن تنها راحل اینا اینه

نه تنها نازکش نداشته باشن

بلکه مجبور بشن اخر سر نازم بکشن

دوستان خیریه محک در حال خرید دوتا دستگاه خیلی ضروری برای کودکان سرطانی هست لطفن اگر میتونید حتی خیلی کم بهش کمک کنید...تو تاپیک هام هست .https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=11171557&slug=%D9%BE%D9%88%DB%8C%D8%B4-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D8%AF%D9%88-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%B1%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D9%88-%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%BE%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%88%D8%AF%DA%A9%D8%A7%D9%86-%D8%B3%D8%B1%D8%B7%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B7-%D9%85%D8%AD%DA%A9&postId=293720726من یه مادرم..خیلی وقته دیگه همه تصمیمات و انتخابام تحت تاثیر همین مادر بودنه....پس قضاوتم نکن...نظرات من فقط و فقط مختص شخص اسی هست.پس لطفن تو نظر من دخالت نکنید...🙂🙂🙂 همیشه دختر حرف گوش کن خانواده بودن خوب نیست..همیشه حق با پدرو مادر نیست..زندگی متاهلی یادم داد هر چیزی رو همون دفعه اول باید حل کرد..
عقدی و خونه مامانتی بعد توی انبار خونه اتو اشغال داری

نه انباري خونه اي ك ميخوايم توش زندگي كنيم 

قبلا خواهر شوهرم كتاب درسياشو يه سري وسايل بچه هاشو گذاشته بود انباري خونه شوهرم ماهم بهش گفتيم گفت همشو دور بندازيد  واقعنم اشغال بودن رفتيم اونجارو خالي كرديم اومديم خونه مامانم 

عقدی به شوهرت میگی گدا و...

خ‌ب از الان یاد بگیر تحت هر شرایطی احترام همو نگه دارید

الانم چون اشنباه کردی اشکالی نداره ز بزنی

ولی در فرصت مناسب با زبان خوش بگو قهر لول رابطمونو میاره پایین و نسبت به هم سرد میشیم 

در موردش سرچ کن تا درست قانعش کنی

منم الان چس کن و از دیشب زدم به برق قهر نیستم ولی سر سنگینم چون از اول هفته قول داد امروز جمعه رو بریم بیرون همشم میگفت چشم چشم دیشب گفت پول ندارم فردام ترافیکه الکی میگه پول ندارما الانم گرفته خوابیده انقدرم دیشب ازش حرصی بودم با ناراحتی خوابیدم بعدم خواب دیدم با دوست دخترش مچشون.  و گرفتم نصفه شب بیدار شدم صورتم خیس بودم تو خواب گریه کرده بودم اصلا برام ارزش قائل نیست یه قولی بهم میده بعد سر. وقتش میگه درک کن دیکه حالا نشد بیخیال مهم نیست ارزش قائل نست برام الانم کلی ازش حرصی ام کاش امروزم گورش و گم میکرد میرفت سرکار قیافه نحس شو نمیدیدم حداقل راحت بودم