2777
2789
عنوان

درد دور ناف و جدا شدن جفت

2001 بازدید | 14 پست

خانما من ۲۹ هفته هستم دیشب یه مقدار سر پا بودم ولی کار سنگین نکردم اخرای شب دور نافم سمت راستش شروع کرد به تیر کشیدن اما مداوم نیست وقتی دراز میکشم خوبه اما وقتی تکون میخورم خیلی ریز تیر میکشه بچه هم حرکت میکنه و حرکاتش خوبه به نظرتون مشکلی پیش اومده که دور نافم تیر میکشه؟؟ اخه تو یه تایپیک همینجا خوندم چندنفر نوشته بودن نشانه جدا شدن جفت هست امروز هم که جمعس به دکتر و سونو گرافی دسترسی ندارم...خیلی استرس دارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم۲۸ هفته ام چند بار اینجوری شدم انگار ی چی نزدیک نافم محکم کشیده میش مخصوصا پهلو ب پهلو شدنی

افرین دقیقا منم همین حسو دارم خواهرم میگفت نترس و نشونه بزرگ شدن رحمه و بچه داره جا باز میکنه اما میترسم غافلگیر شم

استرس نداشته باش استراحت کن زیاد راه نرو در اولین فرصت هم امپول ریه جنین بزن

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

منم هفته ۲۸ ام

فکر نکنم اینطور باشه الکی استرس نگیر

درد دور ناف طبیعیه تو این سن بارداری

حالا من یهو بعد نماز دلم درد گرفت دیگه خوابم نبرد

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
امپول ریه جنین چی هست؟ همه باید بزنن؟؟

آمپول بتامتازون شش تا میخری سه تاشو امروز میزنی سه تاشو یه هفته بعد 

نه همه نمیزنن ولی اگه بچه یه درصد زودتر به دنیا بیاد جونشو نجات میده

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
آمپول بتامتازون شش تا میخری سه تاشو امروز میزنی سه تاشو یه هفته بعد  نه همه نمیزنن ولی اگه بچه ...

امپول بتا ۳ تا تو یه سرنگ امروز تزریق میشه سه تای بعدی رو حتما حتما بعد ۲۴ ساعت دقیق باید تزریق کنید نه هفته بعد