2777
2789

بچه ها شوهرم کلا توروی داداشاش چیزی نمیگه دادش بزرگه اش۲۰میلیون ازمون برده در عین نداری هنوز نداده یکی دیگ ۱۰میلیون پیشش کار کرد نداد میگ نمیدم اون یکی هم ۳تومن و .... خالا اینا ب کنار سپردیم ب خدا بعد الان ما برای گردش قرار شد با خانواده بی شعورش بریم و هزینه نصف بشه ما یکسری وسیله برداشتیم قرار شد بعداز گردش حساب بشه الان شدن ۲تومن و من لیستو برای جاریم فرستادم ک خساب اینه شما ۱تومن بزنید خساب مغازه دار الان اول گفته باشع الان میگ ب شوهرم بگو من نمیدونم ..خو عن تو اول گفتی برداریم بعد نصف نصف بدیم   ...شوهزمم گف ب زنش بگو بهش بگه بهتره اینم ک اینو گف ...اینقده حالم بدهههه ینی خدا کجاسس این ناخقی های اینا نمیبینه .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در جواب پیامش یگم چی میخوام بهش بفعمونم زیادی ازمون خوردید اینم روش خدا جوابتونو بده 

گردشو بهم بزن ، دیگه ام باهاشون جایی نرو بحث گردشم پیش اومد هرجا بگو ادما باید با هم فاز خودشون گردش برن ،خوش حساب و خوش گردش باشن

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

گردشو بهم بزن ، دیگه ام باهاشون جایی نرو بحث گردشم پیش اومد هرجا بگو ادما باید با هم فاز خودشون گردش ...

دیگ گردش تموم اگ بدونی چ کارایی تو گردش کرد ک منو حرص بدهههه ...منو شوهرم رفتیم سوارکشتی بعد ی عفریته بازی دراورد ک چرا ب ما نکفتید 

اره بگو زیادی خوردین اینم روش فداسرم دیگ قطع رابطه کن باهاشون 

فعلا قطع رابطه ام من بین همه اشون پدرم پولدار تر و سرشناس تره بعد حتی مادرشوهرمم چشم دیدنمو نداره شوهرمم میدونه برا همین الان ۱ماهه اونجا نرفتیم ...من ی بچه دارم خدا شاهده از وقتی دنیا اومده یبار زنگ نزده حالشو بپرسع ولی هرروز زنگ میزنه جاریم ک نی نی تو شکمت چطوره یا شوهرت کجاس ولی منو اصلا .... بعد جالبه پدرک خیلی هواشونو داره و اصلا جوری وانمود میکنن ک کاری نکرده لراشون

کار شوهرت اشتباهه که سپرده به تو که به زنش بگی و کارو سپرده به زنا ، هیچ پیامی نده به شوهرت بگو جلوی تو زنگ بزنه به داداشش و مستقیم بعد سلام احوالپرسی بگه حسابمون انقد شده شماره کارت می‌فرستم . 

من اصلا خوشم نمیاد برم چون اصلا چشم دیدن منو‌ندارن اگ چیزی گرفتم باهام حرف نمیزنن شوهرم میگ عسب ندار ...

ولش کن باباادم میگه برم روحیه ای چیزی عوض کنم تومسافرت ن اینکه بدتر گرفته بشه حالت

خدایاشکرت...❤️