2777
2789
عنوان

کدبانوها لطفا نظر بدید

81 بازدید | 10 پست

سلام

یه فرش دستباف سفید ابریشم داریم پذیرایی؛ مهمون روش داره بچه شو میخوابونه؛ کریر رو جلو عقب میده تا بخوابه؛ بچه شون بدخوابه؛ به نظرتون فرش طوریش میشه؟ کریر سیاهه من حس کردم رنگ داده؛ البته روشنایی کمه الان؛ چکار کنم؟ بگم بد نشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زشته بگی فکر نکنم فرش رنگ بگیره،حللا هم که حساسی به یه بهانه ای که میخوای کمکش کنی خودت کرسر بردار ب ...

قطره آهنم همونجا میدن آخه

این ور سالنم دستبافه منتها رنگ روشن نیست؛ باز بریزه میشه کاریش کرد ولی این یکی سفیده و ابریشم؛ گرفتاری شدم به خدا

قطره آهنم همونجا میدن آخه این ور سالنم دستبافه منتها رنگ روشن نیست؛ باز بریزه میشه کاریش کرد و ...

فردا رو همه فرشاروفرشی بنداز بعضیا برای وسایل مردم دل نمیسوزونن منم چند وقت پیش جاریم مهمونمون بود تمام قاشق طلاییامو با سیم خط انداخته بود با اینکه میدونست امکان خراب شدنشون هست نامرد!

کاش همه همدیگه رو درک کنن؛ والا ما مسافرت هم که میریم، روز آخر اتاق رو دسته گل میکنم؛ تمام روزهای سفر اصلانمیگم بیان اتاق رو تمیز کنن؛ حتی اگه یه هفته بشه بس که مرتبیم؛ خونه بقیه هم که هیچ؛ هیچوقت زحمتی برای بقیه ندارم ملاحظه هم فراوان؛ آخه قطره آهن!!!!!