2777
2789
عنوان

بستری میتونه بشه یا نشه خوبه

78 بازدید | 8 پست

بیمارستان اعصاب وروان چ کسایی رو بستری میکنن وتاثیری داره ایا

کسی ک فکر میکنه چندین اختلال داره افسردگی .وسواس جبری .اظطراب واظطراب اجتماعی شدید .وشایدم شخصیت مرزی درحدی اینا ترکیب شدن ک کسی رو نمیتونه یا نمیخواد  ببینه یا حتی نتونه به تلفن جواب بده یا وقتی ایفون میزنن حتی نتونه باز کنه وبگه کیه وهر لحظه نظراتش عوض شه اصلا ندونه چی میخواد ومودش عوض میشع از بی قراری نمیدونم چ غلطی کنه اروم شه 

یعنی خب اینارو هرکس میتونه داشته منظورم علایم واگه برم انگار قراره مسخره بشم یا بی مورده نمیدونم حتی این فکرامم دست برنمیداره 

بنظرتون همیچین شخصی رو بستری میکنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه پزشکی هست که الان سوئد زندگی میکنه. بلاگرم هست یعنی پیج اینستا داره. افسردگی داشت زمانی که ایران بود یه بار مدت زمان کمی بستری شد و کامل مراحلی که اونجا طی کرد رو ویدئو گرفته توضیح داده. فکر کنم فیلمش توی کانال تلگرامش بود قبلا. بعد دوبار هم توی سوئد بستری شد که این بار اخزی قبلش اقدام به خودکشی دشات و دو روز هم تو کما بود و الان حالش خوبه و مرخص شده. ولی گفت دارو درمانی ادامه داره ولی دیگه افکار خودکشی که همه این سالها داشته براش کاملا تموم شده.

میگفت بیمارستان روانی با آسایشگاه روانی متفاوته. کسایی رو که میبینی دائم نگه میدارن اونا آسایشگاه هست. برای همچین مواردی فرد بصورت کوتاه مدت و مقطعی میره بیمارستان بستری میشه مثلا ایشون یک هفته فکر کنم بستری شده بود و بعدش که مرخص میشی جلسات روانشناسی و داروهات رو ادامه میدی

اگر خواستی توی پیج خودش بخون مطالبو. دکتر طوبی شعبانی

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

حتی از وقتی به این سایت اومدم ودرمورد مشکلم نوشتم خیلی استرس دارم خیلی افکارم زیاده همه چیز قاطی شده حتی تو کوچکترین موضوع

مثلا الان فکر میکنم با چیزایی ک نوشتم از خودم کلی چیز به جا گذاشتم وازاین میترسم حتی با اینکه مخفیم 

از قضاوت میترسم همش احساس میکنم الان یکی مینوسه چقد زیاد ناله میکنه وچقد از مشکلاتش میگه

هرموقع ک میبینم پیام اومده استرس خیلی زیاد میگیرم همه صفحه مجازیمو پاک کرده و یکی دوتا دوستمم کنار گذاشتم 

الان احساس گناه وعذاب وجدان دارم ک شما چرا باید به چرندیات منو بخونین