2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه هرگززززززززز

چون کلی خوبی کنی

یه مشگل کوچولو به وجود بیاد خوبیات و نمی بینن

فقط میگن تو برامون لقمه گرفتی

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست

مادرشوهرم میگه معرفی کنید چون من خودم بسیار اجتماعی هستم و با مواردی بر میخورم اما همسرم میگه نه 

از طرفی دلم میخواد سر و سامون بگیره

خدایا شکرت  
واسطه برا هیچکی نمیشم  چون خوب بشه میگن شانسمون بود  بد بشه میگن شما مارو بدبخت کردین&nb ...

اینجوری شانس ازدواج خیلی کم میشه مخصوصا تو سن بالا

خدایا شکرت  
مادرشوهرم میگه معرفی کنید چون من خودم بسیار اجتماعی هستم و با مواردی بر میخورم اما همسرم میگه نه&nbs ...

بله حتما.... شما که نمیخوای به زور بهم بدیشون

فقط معرفی، تصمیم‌گیری با خودشونه 

تو نیکی میکن و در دجله انداز

که ایزد در بیابانت دهت باز

بله حتما.... شما که نمیخوای به زور بهم بدیشون فقط معرفی، تصمیم‌گیری با خودشونه  تو نیکی می ...

مشکل اینه کلا ایراد میگیرن اوایل ازدواج گاهی مربا ،ترشی ،آش درست میکردم می‌بردم براشون ولی میگفتن نه ما اینجوری درست نمی‌کنیم یا اینجوری دوست نداریم

از یه طرف دلم میخواد کمک کنم از یه طرف دلسردم

خدایا شکرت