2777
2789
عنوان

اگه با جاری و خواهر شوهر توی یک ساختمون باشین چه میکنین😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2315 بازدید | 125 پست

من با اینا تو یە ساختمون باشم خودم خودمو سە طلاقە میکنم میرم واسە همیشە 

تو چرا انقد سادەای هر روز بە یە بهونە دکشون کن برن چطور اونا خجالت نمیکش تو هم نکش مگە بچەهاشون رفیقتن هم سنتن چی کە شدن وبال گردنت واقعا کە

صد بار گفتم، دعواشون کردم بازم میان.... پرو پرو میگن مامانم گفته شما قیمه دارین اومدیم اینجا نهار

من جات بودم میگفتم دروغ گفتن چون خودشون میخوان پیتزا بخورن به شماها نمیخوان بدن 😁

اصلا درو باز نکن زنگ بزن به جاریت بگو بچه هارو صدا کن میخوام برم حمام یه بار بگو میخوام برم بیرون یه بار بگو مهمون دارم و... وقتی هربار بهانه بیاری و درو باز نکنی دیگه نمیان 

وقتی بفهمن مهمون نداشتی حمام نرفتی بیرون نرفتی میفهمن بهانه کردی 

زهد ریایی،جهل مقدس...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کن اون هم دوتا غریبه نه به خودشون کاری جز سلام و احوالپرسی داشته باش نه به بچه هاشون رو بده

دقیقا همین برخوردو دارم به همین خاطر که ماماناشون رو پیر به دیر میبینم وقتی منو میبینن ادا درمیارن . جاریم و خواهر شوهرم از ک...و...ن هم میخورن

برای حاجتم یک صلوات بفرس   
صد بار گفتم، دعواشون کردم بازم میان.... پرو پرو میگن مامانم گفته شما قیمه دارین اومدیم اینجا نهار

قبل از اینکه اونا بیان شما بچه هاتو بفرست اونجا بگن ما دوست داشتیم بیایم اینجا.

یا مثلا اگه اومدن هر بار یه بهونه بیار بگو بچه هام کلاس آنلاین دارن الان سر کلاسن ، یا مثلا تایم مطالعشونه.  

گاهی هم میتونی راهشون بدی و بعد از نیم ساعت یکساعت با بچه های خودت بفرستیشون بگید حالا یه کمم برید اون ور بازی کنید من کار دارم تو خونه

تو که بده هستی به خود مادراشون بگو شرمنده مسئولیت بچه ها سنگین شده میترسم باهم دعواکنن همدیگه رو هل ...

صد بار گفتم...چند روز نمیان باز فرداش پشت در خونه ان

برای حاجتم یک صلوات بفرس   
نمیشه... بخدا هرکار کردم نشد... دعا کن برام😭😭😭

ببین کلا آدما با هم فرق دارن

جاریت جوریه میتونه خونه مادرشوهر و خواهر شوهر راحت باشه تو بیشتر تو خونه خودت راحتی با شاغل بودن راحتی

اگه میبینی اونجا اعصابت به هم میریزه برید جای دیگه

ان شاءالله جور شه چون آرامش مهم ترین چیزه به نظرم

از قدیم گفتن دوری و دوستی

خدایا ما رو ببخش و بیامرز تا نبخشیدی و نیامرزیدی از این دنیا نبر🤍💚....یه نیمچه پرستار😉😅
من با اینا تو یە ساختمون باشم خودم خودمو سە طلاقە میکنم میرم واسە همیشە  تو چرا انقد سادەای هر ...

یک ذره فرهنگ و شعور ندارن... خونمون هم که میان یکسر تو پله ها در حال جیغ جیغن... صد بار گفتم و دعواشون کردم جون جاریم از کو...ن شون میخوره من بده شدم که حساسم

برای حاجتم یک صلوات بفرس   

منم همین مشکلو داشتم دیدم مادر که نمی فهمه وقتو بی وقت بچه رو می فرسته خونه ما دیگه درو باز نکردم زنگ در ورودیم قطع کردم چون اینقدر زنگ میزد که اعصابمو خورد می کرد در نهایت دیگه نیومد 

گاهی برتر بودن را به دیگران واگذار کنید و خوشبخت زندگی کنید🍃

چ رویی دارن، رو نده اصلا 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...