2777
2789
عنوان

اگه با جاری و خواهر شوهر توی یک ساختمون باشین چه میکنین😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2316 بازدید | 125 پست
سر سفره این که میان... درو باز نمیکنم اونقددددر در میزنن که اگه خوابم باشیم مجبور شدیم بگیم بسه

پناه بر خدا. خدا صبرتون بده. با این آدما باید رک باشید عزیزم. رک بگید بچه هاتونو نفرستین خونه ما اذیت می کنن تحمل ندارم

پناه بر خدا. خدا صبرتون بده. با این آدما باید رک باشید عزیزم. رک بگید بچه هاتونو نفرستین خونه ما اذی ...

میگم...یک مدت نمیفرستن باز شروع میشه😔

برای حاجتم یک صلوات بفرس   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا از خونه فراری شدم...هر روز بیرونم که مگر کارهاشون رو نبینم هی حرص بخورم😭

حق داری. 

من باشم ب عنوان راهکار آخر بچه هاشون میترسونم.ک دیگه نیان مزاحم بشن.

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
تروخدا به منم بگو راهکارتو  منم مثل استارتر تو خونه مشترکم و ازین وضع خسته م

پیام آخر نوشتم

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
پیام آخر نوشتم

مرسی عزیزم ولی من مشکلم بچه نیست 

مشکلم انتظارات بیش از حدشونه و اینکه همیشه طلبکارن که خودتو میگیری ' محبت نداری به ما ' مثلا تک عروسی و ....

خودتونو دوست داشته باشین😊😊😊😊