2777
2789
عنوان

شوهرم دیگه بهم محبت نداره

578 بازدید | 34 پست

۷ ساله ازدواج کردم شوهرم خیلی وقت بود که منو دوس داشت ولی من نه دوسش داشتم نه باهاش دوست شدم تا قبل بچدار شدنمون یعنی ۳ سال پیش شاید روزی هزار تا منو بی دلیل می‌بوسید روزی چندبار میگفت بیا بشین رو پام انقد بوسم میکرد که فکر نمی‌کنم یه مادر بچشو انقد ببوسه یجور عادت شده بود براش یبار میگفت حواسم نبود تو دانشگاه خودکار و بوسیدم وقتی از سرکار میومدبغلم میکرد،بعد از بچمون دیگه تموم شد دوروز یبارم نمیبوستم هیچی عشقی دیگه بینمون نیس بوده الان اکثرا دخترم خونه مامانمه ولی این باز بهم محبت نداره بهم احترام میزاره بدون مشورت بامن کاری نمیکنه اهل خیانتم نیس ،کسی بوده زندگیش اینجوری بشه بنظرتون طبیعیه؟

وکیل شیطون بلا💛تعلیق شده کاربر دانشجو حقوق

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خیلی از مردا بعد بچه

خل میشن

دوستان خیریه محک در حال خرید دوتا دستگاه خیلی ضروری برای کودکان سرطانی هست لطفن اگر میتونید حتی خیلی کم بهش کمک کنید...تو تاپیک هام هست .https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=11171557&slug=%D9%BE%D9%88%DB%8C%D8%B4-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D8%AF%D9%88-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%B1%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D9%88-%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%BE%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%88%D8%AF%DA%A9%D8%A7%D9%86-%D8%B3%D8%B1%D8%B7%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B7-%D9%85%D8%AD%DA%A9&postId=293720726من یه مادرم..خیلی وقته دیگه همه تصمیمات و انتخابام تحت تاثیر همین مادر بودنه....پس قضاوتم نکن...نظرات من فقط و فقط مختص شخص اسی هست.پس لطفن تو نظر من دخالت نکنید...🙂🙂🙂 همیشه دختر حرف گوش کن خانواده بودن خوب نیست..همیشه حق با پدرو مادر نیست..زندگی متاهلی یادم داد هر چیزی رو همون دفعه اول باید حل کرد..
دیگه ۷سال محبت کرده ومحبت ندیده سرعقل اومده😂

اره دیگه به هرحال یک جا دیگه آدم خسته میشه 

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

از اوناس که خیلی محل بدی فکر میکنه کیه بیشتر بی محلی میکنه

عزیزم میگی ۷ساله دوستت داره تو نداشتی خوب اونم. آدمه دل داره 

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤