2777
2789
عنوان

بچه خواهرشوهرم ابله مرغون گرفته ومن باردارم چیکارکنم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1070 بازدید | 83 پست
عزیزم یکی از اشناهای ما قبلا گرفته بود وقتی زایمان کرده بود زونا گرفت رو شکمش زده بود داغون شد بچش‌ ...

آخه من دکتر رفتم بهم گفت نمیگیری دیگه مامانم که نگرفته بود زونا گرفت رو سرش پر شده بود میگم به خودش استرس نده الکی بدتره ولی رعایت کنخ

اخه از اول قشنگ توضیح نداده

اره یجور گف فکردیم اومدن خونه ایشون....والا اون بیچاره چ میدونسته تو میخای پاشی بری اونجا....الان خاهرزاده منم گرعته بود اومد خونه مامانم ماهمه چون قبلا گرفتیم روبوسی هم کردیم نگرفتیم

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه من دکتر رفتم بهم گفت نمیگیری دیگه مامانم که نگرفته بود زونا گرفت رو سرش پر شده بود میگم به خودش ...

بستگی به سیستم ایمنی داره یکی اصلا هیچ وقت نمیگیره یکی یکبار بگیره دوباره نمیگیره یکیم چندبار میگیره آره استرس خوب نیست ولی ایشون انگار ریلکسه 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
والا خاهرشوارت رفته خونه مامانش با بچش...قطعا خودش گرفته پدرمادرشم گرفتن دیگ گفته منتقل نمیشه...خب ش ...

من نمیدونستم که ابله داره اومدم دیدم اینااومدن نشستن منم خبرنداشتم بمنم نگفته بودن اصلا

ای گمشده در رویا جادوکن وپیداشو.من تشنه ی دیدارم اغوش محیا شو🥲💚
اره یجور گف فکردیم اومدن خونه ایشون....والا اون بیچاره چ میدونسته تو میخای پاشی بری اونجا....الان خا ...

من رفتم شهر دیگه خونه داییم نوه خالم اومد آبله مرغون داشت فکر کن تو شهر غریب همه فامیلم خونه داییم بودن

تا دیدم ابله داره پسر داییم منو رسوند خونه یه خالم دیگه نموندم اونجا کلی برنامه ریزی کرده بودیم برا اون روز

چی واجب تر از بچه ادم همه بودن خونه داییم من بیچاره خونه خالم نشستم

با این حال دکترم کلی دعوام کرد که همون پنج دقیقه تو حیاطم چرا موندی نرفتی

چرا از خودت درمیاری آخه آبله مرغون فقط یه باره الکی استرس نگیر

درست شنیده 

خالم دوبار گرفت 

بار دوم زونا.

شما چرا اطلاعات غلط میدی خانم؟

صلوات خاصه حضرت فاطمه     💚           اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى الصِّدِّيقَةِ فَاطِمَةَ الزَّكِيَّةِ حَبِيبَةِ حَبِيبِكَ وَ نَبِيِّكَ وَ أُمِّ أَحِبَّائِكَ وَ أَصْفِيَائِكَ الَّتِي انْتَجَبْتَهَا وَ فَضَّلْتَهَا وَ اخْتَرْتَهَا عَلَى نِسَاءِ الْعَالَمِينَ اللَّهُمَّ كُنِ الطَّالِبَ لَهَا مِمَّنْ ظَلَمَهَا وَ اسْتَخَفَّ بِحَقِّهَا وَ كُنِ الثَّائِرَ اللَّهُمَّ بِدَمِ أَوْلَادِهَا اللَّهُمَّ وَ كَمَا جَعَلْتَهَا أُمَّ أَئِمَّةِ الْهُدَى وَ حَلِيلَةَ صَاحِبِ اللِّوَاءِ وَ الْكَرِيمَةَ عِنْدَ الْمَلَإِ الْأَعْلَى فَصَلِّ عَلَيْهَا وَ عَلَى أُمِّهَا خَدِيجَةَ الْكُبْرَى صَلَاةً تُكْرِمُ بِهَا وَجْهَ أَبِيهَا مُحَمَّدٍ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ وَ تُقِرُّ بِهَا أَعْيُنَ ذُرِّيَّتِهَا وَ أَبْلِغْهُمْ عَنِّي فِي هَذِهِ السَّاعَةِ أَفْضَلَ التَّحِيَّةِ وَ السَّلَامِ🌸”اللهم عجل لولیک الفرج"🌸پرچم آقا امام حسین استوار هست ،چون ما ملت امام حسینیم .بااشهد ان علیاًحجه الله/خوشحال گردد مادرش زهرا(س) به زودی/با ذکر یا زهرا رود سمت مدینه/تا که بگیرد انتقامش را به زودی/از خاک بیرون می کشد آن قاتلین را /حکم قصاص میشود اجرا به زودی/شهر مدینه غرق در زوار میگرد/مثل خراسان می شود آن جا به زودی.../اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💚آقاجان..یوسف زهرا!شنیده ام از ما دلتنگ تری برای آمدنت ..شنیده ام نگران مایی.‌.. شنیده ام گریه میکنی برا ما.. کی تمام میشود ....غروب هایی که دل ما گیر دلتنگی است آقا.. آقاجان چشم انتظار دیداریمم . صدای دل ما رو میشنوی؟!...    گذرم تا به در خانه  ات افتاد حسین، خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین💚بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی یا اباعبدالله💚 
من نمیدونستم که ابله داره اومدم دیدم اینااومدن نشستن منم خبرنداشتم بمنم نگفته بودن اصلا

اره خب نمیدونستی ولی تا دیدی سریع پامیشدی میگفتی شرمنده من چون باردارم میرم خونه ریسک نمیکنم اونام درک میکردن...نکه بشینی اونجا و حرص بخوری و الان تا اخر بارداری استرس بکشی 

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
اره یجور گف فکردیم اومدن خونه ایشون....والا اون بیچاره چ میدونسته تو میخای پاشی بری اونجا....الان خا ...

میدونستن که من دارم میام و اومده بودن منم خبرنداشتم که این ابله مرغون داره😒

اره خب نمیدونستی ولی تا دیدی سریع پامیشدی میگفتی شرمنده من چون باردارم میرم خونه ریسک نمیکنم اونام د ...

ببخشید وقتی گفتم کاش بمن میگفتین ناراحت شدن وقیافه گرفتن ومن مجبورشدم که بشینم

سر پیری نگیریم ی وقت😑

بآبابزرگ تو ۸۰ سالگی گرفت شد زونا کمرش تمام زخم ریخت با بدبختی خوب شد😭

من دبستانی بودم تو کلاسمون بچه گرفته بود بازم منم نگرفتم🤧

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
واقعا منم درک نکردمشون  اطلاعات غلط میدن

♥️

صلوات خاصه حضرت فاطمه     💚           اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى الصِّدِّيقَةِ فَاطِمَةَ الزَّكِيَّةِ حَبِيبَةِ حَبِيبِكَ وَ نَبِيِّكَ وَ أُمِّ أَحِبَّائِكَ وَ أَصْفِيَائِكَ الَّتِي انْتَجَبْتَهَا وَ فَضَّلْتَهَا وَ اخْتَرْتَهَا عَلَى نِسَاءِ الْعَالَمِينَ اللَّهُمَّ كُنِ الطَّالِبَ لَهَا مِمَّنْ ظَلَمَهَا وَ اسْتَخَفَّ بِحَقِّهَا وَ كُنِ الثَّائِرَ اللَّهُمَّ بِدَمِ أَوْلَادِهَا اللَّهُمَّ وَ كَمَا جَعَلْتَهَا أُمَّ أَئِمَّةِ الْهُدَى وَ حَلِيلَةَ صَاحِبِ اللِّوَاءِ وَ الْكَرِيمَةَ عِنْدَ الْمَلَإِ الْأَعْلَى فَصَلِّ عَلَيْهَا وَ عَلَى أُمِّهَا خَدِيجَةَ الْكُبْرَى صَلَاةً تُكْرِمُ بِهَا وَجْهَ أَبِيهَا مُحَمَّدٍ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ وَ تُقِرُّ بِهَا أَعْيُنَ ذُرِّيَّتِهَا وَ أَبْلِغْهُمْ عَنِّي فِي هَذِهِ السَّاعَةِ أَفْضَلَ التَّحِيَّةِ وَ السَّلَامِ🌸”اللهم عجل لولیک الفرج"🌸پرچم آقا امام حسین استوار هست ،چون ما ملت امام حسینیم .بااشهد ان علیاًحجه الله/خوشحال گردد مادرش زهرا(س) به زودی/با ذکر یا زهرا رود سمت مدینه/تا که بگیرد انتقامش را به زودی/از خاک بیرون می کشد آن قاتلین را /حکم قصاص میشود اجرا به زودی/شهر مدینه غرق در زوار میگرد/مثل خراسان می شود آن جا به زودی.../اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💚آقاجان..یوسف زهرا!شنیده ام از ما دلتنگ تری برای آمدنت ..شنیده ام نگران مایی.‌.. شنیده ام گریه میکنی برا ما.. کی تمام میشود ....غروب هایی که دل ما گیر دلتنگی است آقا.. آقاجان چشم انتظار دیداریمم . صدای دل ما رو میشنوی؟!...    گذرم تا به در خانه  ات افتاد حسین، خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین💚بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی یا اباعبدالله💚 
بآبابزرگ تو ۸۰ سالگی گرفت شد زونا کمرش تمام زخم ریخت با بدبختی خوب شد😭 من دبستانی بودم تو کلاسمون ...

وای🥺مادر بزرگ منم سر پیری گرفت خیلی وحشت ناک شده بود

اره من حتی فامیلمون بغل کردم و بازنگرفتم

شابد زیاد مقاومیم😑

ببخشید وقتی گفتم کاش بمن میگفتین ناراحت شدن وقیافه گرفتن ومن مجبورشدم که بشینم

خو ناراحت بشن فدای سر بچت...حالا تو بشینی اونجا خدایی نکرده اسیب ببینی ک یوقت اونا ناراحت نشن

وای🥺مادر بزرگ منم سر پیری گرفت خیلی وحشت ناک شده بود اره من حتی فامیلمون بغل کردم و بازنگرفتم شاب ...

🤣🤣🤣

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔