2777
2789
عنوان

بچه خواهرشوهرم ابله مرغون گرفته ومن باردارم چیکارکنم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1070 بازدید | 83 پست

میدونم آبله مرغون گرفتن برای زن باردار بده،چند وقت پیش یه بلاگری رو دیدم تو اینستا که تو بارداری بخاطر آبله مرغون بستری شده بود بیمارستان.اما نمیدونم شما برای بار دوم میگیری یا نه بهتره احتیاط کنی و بچه رو بفرستی خونشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیدونستم که اومدم خونه مادرشوهرم دیدم ایناهم اومدن بابچه ی ابله مرغونیش من اصلا نمیدونستم حتی اب ...

اگه برای ناهار رفتی زود بخور و برو خونت اونجا نمون

پسرم زندگیمه
ابله مرغون  برا بار دوممم میگیری  اسمش هست زونا اینا که میگن نمیگیری &nb ...

واقعا منم درک نکردمشون 

اطلاعات غلط میدن 

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
چرا از خودت درمیاری آخه آبله مرغون فقط یه باره الکی استرس نگیر

عزیزم یکی از اشناهای ما قبلا گرفته بود وقتی زایمان کرده بود زونا گرفت رو شکمش زده بود داغون شد بچش‌ نگرفت ولی خودش بشدت اذیت شد 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
خدایی نکرده پیش بیاد عواقبش وحشتناکه مخصوصا برای زن باردار باید حسابی مراقب باشه

آره خب احتیاط شرط عقله ولی این بیشتر برای کسایی که سیستم ایمنی خیلی ضعیفی دارن مثلا داروهای سرکوب کننده دستگاه ایمنی مصرف میکنن یا بیماری خودایمنی دارن

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
من نمیدونستم که اومدم خونه مادرشوهرم دیدم ایناهم اومدن بابچه ی ابله مرغونیش من اصلا نمیدونستم حتی اب ...

خب اونها هم که خبر نداشتن شما قرار هست برید تا بهتون خبر بدن 

ای کاش به محض اومدن و متوجه شدن زودتر بر می گشتید

من شنیده بودم خانم باردار اگه تو فضایی که شخص آبله مروغنی هست باشه خدایی نکرده بچه کور میشه الان نترس ولی نمی‌دونم چرا نشستی و نمیری خونت؟واجبه اونجا باشی.اون آمده خونه مادرش نمیتونی به اون بگی برو ولی خودت که میتونی بری بلند شو عزیز ریسک نکن

اگه برای ناهار رفتی زود بخور و برو خونت اونجا نمون

انقدرسرایتش بالاست در حد سلام علیک هم مسریه چه برسه ناهار خوردن بیشترین قدرت سرایت رو آبله مرغون داره 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

بعضی سوالات واقعا احمقانه س

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖               

والا خاهرشوارت رفته خونه مامانش با بچش...قطعا خودش گرفته پدرمادرشم گرفتن دیگ گفته منتقل نمیشه...خب شما رفتی دیدی اینحوره از دم در برمیگشتی چرا  ب اون بدبخت بد و بیراه میگن اینجا

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
من شنیده بودم خانم باردار اگه تو فضایی که شخص آبله مروغنی هست باشه خدایی نکرده بچه کور میشه الان نتر ...

کور میشه ولی تو نترس  

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه