2789

من خودم تک فرزندم خانواده ام وضع مالیشون در حد متوسط ، از نظر قیافه همه میگن خوشگلی ، سنم نزدیک ۱۸ 

همه چی دارم خونه بابام 

یه خواستگار دارم ۹ سال ازم بزرگتره

خونه داره ، سربازی رفته ، کار هم داره ، فقط ماشین ندارم که اونم نمی‌دونم خریده یا نه 

وضعیت مالیشون متوسط 

از نظر قیافه هم معمولی ، خوبه 

ولی نمی‌دونم قبولش کنم یا نه چون فامیل فامیل نزدیک مون میترسم بعد تو زندگیم دخالت بشه

میگم با خودم ممکن کیس های خوبتری بیاد یا چمیدونم 

درسش؟خونواده اش چطوره؟

زخمــی راکـه نچشیــده ای تمسخـرمــکن. ‏آیا امیدم را از تو بِبُرم ؟در حالی که از روی احسان آنچه که ازتو نخواستم به من عطا فرمودی ...#صحیفه_سجادیه🌱 خیلی ب صلواتاتون احتیاج دارم🍀🌼
درسش؟خونواده اش چطوره؟

خانواده عالی ، مهربون ، خون گرم ، مادرش مظلوم 

درسش و نمی‌دونم فکر کنم دیپلم یا فوق 

میگم یکی دوبار بیشتر ندیدمش ، چیزی ازش زیاد نمیدونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

این که ممکنه بهترش بیاد به خیلی چیزا بستگی داره 

خب نسبت به سطح بقیه خواستگارات مقایسه کن اگه بهتره که هیچ اگه نه ممکنه بهترش هم بیاد

و اینکه بعدا تو زندگیتون دخالت کنن به خودتون بستگی داره که اجازه این دخالت و نظر دادن رو میدین یا نه

طی جلسات آشنایی میتونی متوجه شی که شخصیت وابسته ای داره یا نه...

این که ممکنه بهترش بیاد به خیلی چیزا بستگی داره  خب نسبت به سطح بقیه خواستگارات مقایسه کن اگه ...

چطوری فهمیدن همینش سخت 

چه طوری اجازه دخالت ندم

ممنون میشم تجربیات تون رو در هر موردی بگیت

چطوری فهمیدن همینش سخت  چه طوری اجازه دخالت ندم ممنون میشم تجربیات تون رو در هر موردی بگیت

ببین سخت نیست موقع حرف زدن باهاش میفهمی اینارو 

مثلا همسر من موقع آشنایی چند بار اشاره کرد که مثلا با فلان عمش خیلی صمیمی نیستن یا رفت و آمد کمی دارن چون آدمیه که تو زندگیشون دخالت میکنه و باعث مشکل میشه

یا میگفت روابطشون کنترل شدست از آدمای خاله‌زنک دوری میکنن

و برای اینکه بفهمی شخصیت وابسته ای داره یا نه 

ازش بپرس معمولا چطور راجع به یه مسئله تصمیم میگیره 

حرف حرف خودشه

هر چیزی که دیگران میگه رو انجام میده

یا نظر دیگران رو میپرسه بعد با منطق خودش تصمیم میگیره...

مشاوره رفتن هم میتونه موثر باشه توی شناخت ایشون ولی هیچی به اون صحبت کردن دو تایی برای این که بفهمی تفاهم دارید یا نه نمیرسه...

خانواده عالی ، مهربون ، خون گرم ، مادرش مظلوم  درسش و نمی‌دونم فکر کنم دیپلم یا فوق  میگ ...

اگه تمایل داری ب ازدواج باهاش بی سرصدا باهاش چن جلسه بروبیرون،مشاوره.

تواین بیرون رفتنا خیلی چیزادست گیرت میشه،دقت کن ببین چطوری پول خرج میکنه،ب مدل غذاخوردن،راه رفتن، دقت کن....احساساتی نشوومنطقی ب کاراش نگاه کن

زخمــی راکـه نچشیــده ای تمسخـرمــکن. ‏آیا امیدم را از تو بِبُرم ؟در حالی که از روی احسان آنچه که ازتو نخواستم به من عطا فرمودی ...#صحیفه_سجادیه🌱 خیلی ب صلواتاتون احتیاج دارم🍀🌼
اگه تمایل داری ب ازدواج باهاش بی سرصدا باهاش چن جلسه بروبیرون،مشاوره. تواین بیرون رفتنا خیلی چیزادس ...

مرسی عزیزم ، ممنونم از اینکه وقت گذاشتید