2777
2789

خانما دلم خونه!

شوهرم بام قهره و منو اصن نمیبینه...دلم گرفته انقد صبی نشستم گریه کردم و التماس خدا کردم که یکم کمتر دوستش داشته باشم 

شما اینجور مواقعه چیکار میکنید!؟

شروع اقدام به بارداری: ابان ۱۴۰۰... وقتی نی نی دار شدم امضام رو عوض میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بافتنی میکنم با خواهرم تلفنی خرف میزنم وانمود میکنم برام اهمیتی نداره تا خودش میاد به موس موس کرد ...

الان سه روزه بام حرف نمیزنه ..

رفتم دکتر حتی نه رسوندم نه زنگ زد بپرسه حالم چطوره! 

خیلی دلگیرم ازش

خودم‌ اذیت نمیکنم. دوست داشتن یک بحثه رفتار افراطی شما ی موضوع دیگه

نمیدونم شایدم بقول شما افراطی باشه..ولی من تو شهر غریبم از صبی تا شب کسی پیشم نیست همین دوساعتیه که شوهرم میاد خونه یکم بتونم حرف بزنم پیش یه موجود زنده بمونم...

همین دوساعتم ازم دذیغ میکنه..

نمیدونم شایدم بقول شما افراطی باشه..ولی من تو شهر غریبم از صبی تا شب کسی پیشم نیست همین دوساعتیه که ...

اخی درکت میکنم ولی نباید اینقد وابسته به شوهرت باشی.چند روز برو خونه پدرت تا دلش واست تنگ بشه

غذا براش بپز  حتی وقتی قهرید  جاتونو جدا نکن  حداقل سلام کنید به هم اگر غذاتو میخوره  دوستت داره  نگران نباش  خودت هیچ وقت قهر نکن کار اشتباهیه   بهتر ه از هر موضوعی ناراحتی  سر فرصت  باهم صحبت کنید