2777
2789
عنوان

بچه ها ت بچگیتون عروسک داشتتین؟؟🥲

171 بازدید | 19 پست

من هرگز لباسای رنگی و عروسکای خشگل ت بچگی ب چشم ندیدم 🥲

یادمه یه بار مهمون داشتیم دختر هم سن من بود ۶ ساله…

یه جورابای خیلیییییی خشکککللللل رنگی داشت 

مامانش شست گذاشت رو بند… 

من کل اون شب دشتم دعا میکردم یادش بره برشون داره…. 

و دم رفتن یادشون اومد اومدن برداشتن…. و‌ من چشام پر اشک شد…. 

هرگز هیچی از خانوادم نمیخواستم مطمن بودم نمیتونن تهیه کنن… 

تا گذشت و ۱۵ سالم شد و‌شاغل شدم 

تا به الان که دیگ خدارشکر درامدم داره روزی میلیونی میشه… اما میدونی هنوز چشم پیش اون جورابای خشگل … 

هنوز دلم اون عروسکای قشنگ میخواد میتونم ده تا اتاق عروسک بخرم ت ی ساعت اما … وقتی عروسک میبینم متنفر میشم…. 

بنظرتون چیکار کنم ک گذشته فراموش بشه؟؟؟؟ 

(( یک درصد از صد درصد رو خلاصه تعریف کردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شرایط خانوادم تو بچگی خیلی بد بود بابام بدجور ورشکست شد فرش زیر پامونم بردن حتی تو تاریکی به برقی بودیم زندگیمون هم پاشید از عرش خوردیم به فرش اما با این وجود انواع باربی ها و عروسکا و چیزای جینگول پینگول داشتم همیشه یعنی تو بچگی چیزی بع دلم نموند اما بقیه خاطرات بد توی ناخوداگاهم مونده و متاسفانه اذیتم میکنه

اینجوری نیست ک خودمو درگیر گذشته کنم خیلی شلوغم وقتشو هم ندارم…  اما اون حس لعنتی اون جای خالی ...

برای بچه ات بگیر

منم تجربه مشابه تو رو داشتم وقتی برا بچه ام خریدم دیگه حالم خوب شد باور کن انگار بچه ادم خود ادمه

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

واقعا ادم وقتی دلش یچیزی رو میخواد تواون زمان میخواد ن بعدا

من ی عروسک داییم برام گرفت وقتی ده سالم بود و شاید مسخره باشه تاالان ک ۲۲سالمه هرشب باید عروسکو بغل کنم بخوابم حتی بعضی شبا ک خواهرکوچیکم میادببرش بجاش پتو یا بالشت بغل میکنم اما خیلییی سخت خوابم میبره

بچه ندارم تازه عروسم😌😂

خب وقتی بچه دار شدی

ولی درکت میکنم منم ارزو داشتن اتاق مستقل و تخت و کمد به دلم موند

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر