2777
2789
عنوان

مامانا بیایین کمک

96 بازدید | 16 پست

خانوما دخترم دیروز واکسن ۱۸ ماهگیشو زدن دیشب تبش خیلی بالا بود که مجبور به زدن شیاف شدم و تا صبح پاشو کردم و بیدار بودم امشب شب دومه چند بار دما سنج گذاشتم دمای بدنش ۳۶.۵ بود تب نداشت بهش تب بر ندادم دیگه بنطرتون ممکنه تب کنه تو خاب یا بگیرم بخابم  یا بهش تب بر بدم بعد بخابم اخه خیلی خستم میترسم بخابم تب کنه الان تب نداره تب بر ندادم‌ترسیدم‌دمای بدنش بیفته

بی تعلق به جهان باش که آزاد روی.... 🖤🕊️

تا دو روز باید استامینیفون بدی 

حالا میبینی تب نداره کمترش کن و بده 

از زندگی... ببخشید از نی‌نی‌سایت آموختم تا با کفش کسی راه نرفتم هرگز راه رفتنش را قضاوت نکنم،،،،                      🚫 هرگز با توهین و قضاوت دل نشکنیم "چوب خدا صدا نداره"  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش بده حتما بعد بخواب امکانش هست تو خواب تب کنه  کلا بعد زدن واکسن تا دوروز باید استا بدی چه ...

اخه بدتش سرده دما ۳۶ بدم حالش بد نمیشه 

دمای بدنش ۳۶ بدم حالش بد نمیشه

نه براچی بد بشه اگه دیروز صبح واکسن زدی دیروز با امروز میشه دو روز 

دو روزش گذشته اگه میبینی نگرلنی نصف اونی که میدادی بده و بخواب هیچ ضرری نداره البته اگه ۶ ساعت گذشته که نخورده 

از زندگی... ببخشید از نی‌نی‌سایت آموختم تا با کفش کسی راه نرفتم هرگز راه رفتنش را قضاوت نکنم،،،،                      🚫 هرگز با توهین و قضاوت دل نشکنیم "چوب خدا صدا نداره"  
نه براچی بد بشه اگه دیروز صبح واکسن زدی دیروز با امروز میشه دو روز  دو روزش گذشته اگه میبینی ن ...

اره اخرین بار ساعت ۵ عصر بهش ۲۰ قطره پارکید دادم تا الان دیگه نخورده 

اخه بدتش سرده دما ۳۶ بدم حالش بد نمیشه 

من به نوزاد چهارماهم هم برای واکسن دوماهگی هم چهارماهگی دوروز پشت سر هم دادم با اینکه اصلا تب نداشت 

شما میترسی یا نصف اون مقداری که میدادی بده 

یا ساعت گوشیت و بزار رو زنگ هر دوساعت بیدار شو چکش کن 

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم 

من به نوزاد چهارماهم هم برای واکسن دوماهگی هم چهارماهگی دوروز پشت سر هم دادم با اینکه اصلا تب نداشت& ...

منم میدادم ولی تو ۴ ماهگی چون بلد نبودم افت دمای شدید پیدا کرد رو ۳۳ اومده بود از اونجا دیگه تند تند چک میکنم از طرفی هم هیچ واکسنی تا حالا مث واکسن ۱۸ ماهگیش نبوده دیشب تبش خیلی بالا بود تا نزدیک ۴۰ بود باز امشب بدنش یخه برای همون ترسیدم‌ندادم

اره اخرین بار ساعت ۵ عصر بهش ۲۰ قطره پارکید دادم تا الان دیگه نخورده 

خب حالا ده قطره بده و با خیال راحت بخواب 

منم میدادم ولی تو ۴ ماهگی چون بلد نبودم افت دمای شدید پیدا کرد رو ۳۳ اومده بود از اونجا دیگه تند تند ...

پس نده عزیزم خودت بهتر میدونی شرایط بچتو فقط حتما تو طول شب چکش کن

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم 

باشه عزیزم‌ممنون

فداتم 

ولی ببین از پنج غروب ندادی و تب نکرده دیگه تب نمیکنه چون بعد ۶ ساعت اثر تب بر که میره بخواد دوباره تب کنه داغ میشه 

رد کرده دیگه ولی ده قطره هم بدی ایرادی نداره