2777
2789
عنوان

استفاده از پشم گوسفند برای باردار شدن ❌️❌️

| مشاهده متن کامل بحث + 7104 بازدید | 97 پست
چی شد گلم رفتی چی گفتن؟

سلام عزیزم اره گفتن که بچه خیلی خوبه ۷هفته و ۳ روزه وقلبش هم تشکیل شده 😍،خیلی ممنون عزیزم که بفکرم بودی ،ولی اگه دیگه میگفتن بچه پسره دیگه خیلی خوب میشد گفتن که هنوز کوچیکه معلوم نمیشه 

لعنت به نرهای هولی که درخواست میدن 

سلام عزیزم اره گفتن که بچه خیلی خوبه ۷هفته و ۳ روزه وقلبش هم تشکیل شده 😍،خیلی ممنون عزیزم که بفکرم ...

خدارو شکر

توکل به خدا ان شاالله سالم وصالح باشه 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم تو اون یکی تاپیک نتونستم بهتون پیام بدم چون قفل شده میشه لطف کنید بگید اگه کسی بیست روزه ...

سلام همه مطالب برای پسر شدن فرستادم بخون گلم

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
سلام عزیزم تو اون یکی تاپیک نتونستم بهتون پیام بدم چون قفل شده میشه لطف کنید بگید اگه کسی بیست روزه ...

تو تاپیک کلی مطلب دارم برای جنسیت

کجا فرستادید ببخشید

تاپیک های خودم ببین پنج تاپیک بیشتر ندارم