2777
2789
عنوان

استفاده از پشم گوسفند برای باردار شدن ❌️❌️

| مشاهده متن کامل بحث + 7112 بازدید | 97 پست
سلام گلم قبل حمام دور شکمت اندازه بگیر بعد حمام هم اندازه بگیر سری ... اگه یکی دو سانت کمتر شده بود ...

سلام قبل حمام هم دور ناف و هم دور رحم اندازه زدم ، بعد حمام دور نافم یک سانت بیشتر شده بود اما دور رحم یا بالای بیکینی تغییر نکرده بود 

سلام قبل حمام هم دور ناف و هم دور رحم اندازه زدم ، بعد حمام دور نافم یک سانت بیشتر شده بود اما دور ر ...

پسره پس 

جنسیت فهمیدی بیای بگی حتما ببینم درسته یانه ممنون 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسره پس جنسیت فهمیدی بیای بگی حتما ببینم درسته یانه ممنون

چشم حتما ، فقط من شیش هفته م نیست رویان دو میلیمتره اندازه هسته سیب الان این قضیه در موردش صدق می‌کنه ؟؟ چون هر چقدر خودش جمع یا ول کنه فک نمیکنم رو سایز دیده شه ، شاید واسه ماههای بالاتره ؟؟؟

عزیزم روغن زردی که از کره محلی درست شده رو با ده تا تخم مرغ محلی قاطی میکنی کامل هم میزنی بهم پشهم ...

ممنون

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
استارترمن شماره همچین کسی ک دنبالشیو دارم بهم درخاست بده یفرستم براتدوستمم رفته پیشش همونی ک تایپیکش ...

ممنون

سلام اسی خوبی میشه جواب منم بدی خدا خیرت بده ،عددبتای سی هزار برای شش هفته بارداری خوبه یا زیاده؟

سلام گلم مبارکه خوبه گلم خیلی مثل شما دیدم زیاد بوده 

ان شاالله بسلامتی و دل خوش بغل بگیریش

سلام گلم مبارکه خوبه گلم خیلی مثل شما دیدم زیاد بوده ان شاالله بسلامتی و دل خوش بغل بگیریش

ممنون گلم ولی اینایی که دیدین بچشون دختر شده یا پسر ؟درسته میگن اگه عددبتا بالا باشه جنسیت دختره؟

لعنت به نرهای هولی که درخواست میدن 

ممنون گلم ولی اینایی که دیدین بچشون دختر شده یا پسر ؟درسته میگن اگه عددبتا بالا باشه جنسیت دختره؟

نمیدونم چند جا دیدم گفتن دختره بچشون چند جا گفتن پسر 

ان شاالله سالم و صالح باشه و زبر سایه پدر مادر بزرگ بشه 

بهم خبر بدی چی بود جنسیت 

تاپیک دوران بارداری برای زیبایی وخوش روزی و...... مطالب داره بخونی حتما 

نمیدونم چند جا دیدم گفتن دختره بچشون چند جا گفتن پسر ان شاالله سالم و صالح باشه و زبر سایه پدر مادر ...

باشه گلم ممنون که جواب دادین خودم شک دارم که سالم بدنیا بیاد عزیز چون دیشب یه لخته خون کوچیک دیدم شب نوبت سونو دارم لطفا برام دعا کنید🤕🥲😘

لعنت به نرهای هولی که درخواست میدن 

باشه گلم ممنون که جواب دادین خودم شک دارم که سالم بدنیا بیاد عزیز چون دیشب یه لخته خون کوچیک دیدم شب ...

ان شاالله که چیز مهمی نباشه توکل به خدا 💞

باشه گلم ممنون که جواب دادین خودم شک دارم که سالم بدنیا بیاد عزیز چون دیشب یه لخته خون کوچیک دیدم شب ...

چی شد گلم رفتی چی گفتن؟