2777
2789
عنوان

نسکافه یا آب؟ کدوم دشمنمه؟

103 بازدید | 12 پست

خوب ببینید دوستان عزیز

مشکل از این قراره که من یک خیییلی زیاد هات چاکلت و نسکافه مصرف میکردم و پس از یک مدت، گلاب به روتون

متوجه شدم وقتی نسکافه، هات چاکلت و نوشیدنی های کافئین دار مصرف میکنم، دلم می پیچه و اسهال...

و بعدش متوجه شدم که بدنم نسبت به چای هم واکنش نشون میده و وقتی چای میخورم یکم دل پیچه میگیرم، ولی به خاطر اعتیادم تا الان نتونستم ترکش کنم

ولی یک قضیه ای که هست اینه که وقتی جای دیگه چای و نسکافه می‌خوردم، حالم بد نمی شد.

دستگاهی که ما آب رو درونش می جوشونیم، تهش سفید شده از رسوبات آهکی و من فکر میکنم این قضیه داره به بدنم آسیب می رسونه.

خیلی وقت بود نسکافه نخورده بودم، دیروز که خوردم، دوباره حالم بد شد و رفتم سرویس بهداشتی، ولی این دفعه خونریزی هم داشتم و این مسئله نگرانم کرده.

به نظرتون مشکل چیه؟؟

INFJ in NI TI loop

بعید میدونم برای آهک باشه

آهک تو آب معمولی که میخورید هم هست

پس احتمالا به خاطر هات چاکلته که خودتونم میگید همزمان با خوردنش این مشکل براتون پیش اومده

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعید میدونم برای آهک باشه آهک تو آب معمولی که میخورید هم هست پس احتمالا به خاطر هات چاکلته که خودت ...

با هات چاکلت یا نسکافه بیرون مشکل ندارم

ولی تو خونه برای نسکافه از مارک good days استفاده می‌کردم که اذیتم می کنه

INFJ in NI TI loop
با هات چاکلت یا نسکافه بیرون مشکل ندارم ولی تو خونه برای نسکافه از مارک good days استفاده می‌کردم ک ...

پس شاید به خاطر همین باشه 

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

معدتون به کافئین حساس شده 

خیلی کافئین ضرر داره  نخور اصلا بیش از حدش نابارور میکنه

باجماعتی طرفیم که اگر براش کفش سم دارطراحی کنن بهش بر نمیخوره تازه با افتخار هم میپوشه. .اما اگه بهش بگی خدا برات حجابوطراحی کرده تاشان زنانه ات حفظ بشه سریع آزادی وحق انتخابش زیر سوال میره 😂دلم میخواد هرچی دوس دارم بنویسم 😂چهاردیواری اختیاری 😂خدایا جوانمرد کیه 😯چرا ازهمه جاباخبره😐چرانمیتونیم اسم کاربریمونو تغییر بدیمکاش اینستاگرام نابودبشه ترامپ اخراج بشه مرگ بر آمریکا و اسرائیل و انگلیس داعش حیوونه درنده چراهمه تونی نی سایت خوبن وجاریاشون بد چرا تلویزیون فیلمای کره ای پخش نمیکنه چرا آسمون ابیه چرا اینو تاآخرمیخونی مگه بیکاری😃😂😂😂 اینایی که توتاپیکا توهین میکنن بی ادب ان اگه خودم تویه تاپیک عصبی شدم رگ غیرتم زده بالا اما واسه شما خوب نیست 😡خواهرشوهرای نوجوون زبون درازن اصلا خواهرشوهرا ازدم خسیسن 😕😲همیشه حق باعروسه البته عروس مادرشوهرم 😂همیشه ظالم خواهرشوهره البته خواهرشوهری که عروس ماباشیم 😂چقد همسایه هافضولن 😬انگار کارآگاه تشریف دارن 😬چراخواهر شوهربایداینقدر خسیس باشه 😷بلانسبت بعضی توتاپیکا ازبس فحش میدن آدم یادهاپومیفته😂😂😂😂هرکی اینوخوند انتقاد کرد به اون ربطی نداره دلم میخاد هرکی تایید کرد خوشگله ازبعضی کاربرابدم میاد😁میدونی چرا چون بیتربیتن😷فحش میدن اما من فحشم بدم بخاطرتعصب روبعضی ازشماهاس😂😂اونهایی که به بقیه میگن نمکدون خودشون میرغضب ان 😂😂😂باچنتا شون برخوردداشتم چطوری فلانی میرغضب 😨😲به شماها چه آسمون قرمزه خورشید سبزه بتوچه چشمام مال خودمه فضووووول خانمای مارپلیییییی 😂ولگردای نی نی سایت 😎😎😎😎بعضیا توسایت ادای ناظمارودرمیارن چطورین میرغضبا😂😂😂😂😆😅👹👺👺👺👹👻💀👀👾👽اینهایی که هی ادای روشنفکری درمیارن ومیگن مامسلمون نیستیم مسلمون هم شمانیست اسلام هم منتظر شمانیست خدابه شمانیازی نداره باکلاساااا😂فرت فرت غلط املایی نگیرید بیکارا😜کارآگاه بازی درمیارید مچ دست میگیرید انشاالله یکی مچتونوبگیره😏😏انتقادپذیرم اما چرت وپرت پذیر نیستم 😬اونها😂😂وقتی مرداروتونی نیسایت میبینم یاد زنای سرکوچه میفتم که انگارمجبورن سرکوچه بشینن😂😂😂
معدتون به کافئین حساس شده  خیلی کافئین ضرر داره  نخور اصلا بیش از حدش نابارور میکنه

خیلی وقته کافئین نمیخورم و مصرفم خیلی کم شده.

ولی همون دفعات کم هم خیلی اذیت میشم

INFJ in NI TI loop
برو دکتر گوارش ،خونریزی برای رودست وچایی وقهوه هم برای روده و معده مضره ،ولی چون اسهال و خون برای مع ...

رفتم و فقط گفت

مصرفتو بیار پایین تر. کلا زیاد اهمیت نداد.

احتمالا به یک دکتر دیگه هم مراجعه میکنم. ممنون از لطفت.

INFJ in NI TI loop
رفتم و فقط گفت مصرفتو بیار پایین تر. کلا زیاد اهمیت نداد. احتمالا به یک دکتر دیگه هم مراجعه میکنم. ...

اره برو‌دکتر خوب متخصص داخلی یا متخصص گوارش ،هم برات اندوسکوپی می‌نویسه هم آزمایش ،پشت گوش ننداز معده بعضی وقتا دردش کمه ولی بیماریهایی خطرناکی واسه معده هست ،انشالا سالمی چیزی نیست

از یک مارک دیگه هم استفاده کردم...  باز هم بدنم واکنش نشون داد.

پس حتما به متخصص مراجعه کنید