2777
2789

سلام خانوما،شوهرم دو روزه رفته ماموریت تا دو ردز دیگه هم بر نمیگرده،پسر کوچولوم با اینکه به خودم وابسته بوده و هست،خیلی دلتنگ باباشه،از امروز عصر دیگه هیچی باهام حرف نزد فقط لباش اویزونه و میگه بابا،تا جاییکه حتی شیر می میشو🙈 نخورد و خوابید،بیصدا یجوری مظلومانه با لب و لوچه اویزون خوابید دل کافر هم براش کباب میشه....فکر کنم تا دو روز دیگه که باباش برگرده داغون بشه،بنظرتون عکس و فیلمای باباشو نشونش بدم اروم نمیشه؟یوقت بدتر نشه؟

حس میکنم گریه کنه دلش ارومتر بشه،چکار کنم براش ،لطفا راهکار بدین 

همیشه پسر همسایمون میدید صداش میزد عصری هر چی پسره دورش میگشت این نگاشم نمیکرد فقط سرشو گذاشت رو کتف منو و نفس عمیق می کشید 

آره دیگه تقریبا نزدیک دو سالشه میفهمه

دیدین بخاطر خدا دنیام رنگی رنگی شد...؟! میخوام یه کاری انجام بدم میشه دعا کنین کارم بشه...؟ خیلی بهش امید بستم و ذوقشو دارم آخه میگن دعای دیگران میگیره... ❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزدلم🥺🥺🥺🥺

پسر من هفده ماهشه باباش میره سرکار عصر ک برمیگرده تا درو باز میکنه بدووووو میره تو بغلش و علی علی میکنه😅

فکرنکنم با فیلماش اروم بشه

ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ  مــــن ؏شــ♡ـق‌رو آرزو ڪـردمـــو تو مستـݼاب شدے♛ღ..!🦋 ️ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ.خدایا شکررررت❤️😍.

عزززیززززم...اره متوجه میشه‌ولی نمیدونم فیلم‌حالشو بهتر میکنه یا نه.ولی ب نظرم تلفنی باباش حرف بزنه خوبه.

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭

الهی فداش بشم متوجه میشه خدا حفظش کنه ببرش پارک یکم بگردونش

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️

الهی🥺

دلم برای پسر نداشتم تنگ شد

وقت مرگم نفسی مهلت دیدار بده🤍وانگهم تا به لحد خرم و دلشاد ببر🤍اگر خواستی زندگینامه شهید محمدرضا حقیقی رو بخون شهیدی که در قبر خندید🤍با دل پاکت برای من هم دعا کن که حاجت روا بشم🤍اللهم عجّل لولیک الفرج🤍
عزیزدلم🥺🥺🥺🥺 پسر من هفده ماهشه باباش میره سرکار عصر ک برمیگرده تا درو باز میکنه بدووووو میره تو ...

اتفاقا مال منم همینجوره،تا باباش میاد مثلا تفنگشو میگیره میکشش،براش بازی میکنه میرقصه ،اما عصری انگار نه انگار دیگه کلا پژمرد بچم 😔