2777
2789
عنوان

میرم که خودمو بسازم💌...

164 بازدید | 13 پست

از الان دیگه نمیخوام وقتمو هدر بدم میرم خودمو میسازم همون دختر قوی و مستقلی که همیشه آرزو داشتم باشم 💫 

تا اینجا هر چی بود خوب یا بد گذشت و فقط یه مدت کمی مونده تا کنکور ولی من میخوام فارغ از زمان تلاش کنم و همه ی خودمو بزارم 

شد شد نشد دوباره انقدر میخونم و میخونم تا بشه همون که خودم میخوام 

و یه روزی یه دکتر داروساز موفق میشم و اون روز مدیون شروع دوباره ی امروزمم 

"یافتاح"

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به منم امید داد 😍

این تاپیک دوست عزیز، این تاپیک کتابی رو گذاشته که هیچ کتابی مثلش تا به حال نخوندم، با خوندنش فهمیدم که ما چه قدر از امام زمانمون غافل بودیم. در حالی که آقا جان هر ثانیه به یاد ما بودند. خوشحال میشم شما هم این کتاب رو بخونین. اللهم عجل لولیک الفرج🌱دوست عزيزی که امضامو میخونی لطف کن برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست و اگر دوست داشتی بگو منم برای عاقبت بخیری و حاجت رواییتون بفرستم 🌿✨آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است  .                                                                       من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی عکسی ولی با ذلت و خواری پی کو کو نمیگردم ... اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست🌿 تو تاپیک های بازی و سرگرمی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱 
هدفت رو به کسی نگو این کلا اشتباهه چون بعضیا انوقدر انرژی منفی زیادی دارن که تو زندگیت اثر میذاره

بله درست میگین ممنونم 

من اینجا نوشتم که برام بمونه متنش وگرنه به اطرافیانم نمیگم چون اینو اکثرا غیر ممکن میدونن با شرایط من 

وایی تو هم هدفت داروعهههه😍😍😍

تو میتونی کم نیار💪

ناامید کردن کسی که نیاز ب حرفای امیدوار کننده داره کار شاخی نیست اگه جرعت داری انگیزه ی پرواز بده بهش :)......بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت می شوید نه کار هایی که انجام داده اید... پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل امن خود به سوی آب های آزاد برانید و خطر کنید،  جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید♕^_^
😍😍 ممنون عزیزم🤗💜 توام انشالله به هدفت برسی 😍💛

ممنون گلم♥

ناامید کردن کسی که نیاز ب حرفای امیدوار کننده داره کار شاخی نیست اگه جرعت داری انگیزه ی پرواز بده بهش :)......بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت می شوید نه کار هایی که انجام داده اید... پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل امن خود به سوی آب های آزاد برانید و خطر کنید،  جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید♕^_^