2777
2789

دوستان رشته شیمی دارویی چطور رشته ایه؟فقط واسه مقطع ارشد داره یا کارشناسی هم می تونی بری دانشگاه همین رشته؟هر چی سرچ میکنم به نتیجه نمیرسم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد از مقطع کارشناسی میتونی یک آزمون هست شرکت میکنن مثل کنکور اگر رتبه خوبی آوردی مستقیم داروسازی قب ...

میدونی الان چه رتبه ای می خواد که قبول بشی واسه لیسانس؟

لیسانس شیمی محض یا کاربردی میگیری یا پرستاری وفقط وفقط با این ۳رشته میتوتی ارشد شرکت کنی برا ارشد شیمی دارویی میخونی برا دکترا میتونی تخصص داروسازی بگیری ولی نمی ذارن داروخونه بزنی ینی مجوز نمیدن واین که دروس لیسانس وفوق لیسانس۷۰درصدش شبیه دلروسازیه همین دکترای عمومی داروسازی که با کنکور میرن

رتبه لازم برای شیمی محض یا کاربردی روزانه چنده حدوداً؟

با رشته تحربی شاید مثلن ۳۰،۳۵ هزار حدودن  دقیق اطلاع ندارم بعضی دانشگاها مثل خرم ابادو بروجرد با سوابق تحصیلیه دوره روزانشون