2777
2789

کاش میشد بعضی لحظه ها رو چندین بار زندگی کرد هی بزنی عقب دوباره زندگیش کنی یا بعضی جاها رو بزنی جلو که زودتر بگذره .....کاش میشد کنار کسایی که یه روزی از ته دل دوسمون داشتن تو همون لحظه باشیم پیش کسایی که قبلا بودن و الان نیستن ،پیش خاطره هایی که الان شدن قاب عکس روی دیوار .....

یا علی نام تو بردم نه غمی ماند نه هّمی بابی انت و امّی •گوییا هیچ نه همی به دلم بوده نه غّمی بابی انت و امّی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای زندگی خیلی تکراری شده قبلا تکراری بودنشم کیف داشت 

برا سلامتی امام زمان یه صلوات میفرستی؟جان عمت لایک نکن😐اسم کاربریم ربطی به فامیلیم نداره واقعا نمیدونم هدفم از انتخاب این اسم چی بود
پرایدم‌بود می‌تونستی بزنی بغل

والا با این وضع توان خرید پراید رو هم نداریم 🙃

یا علی نام تو بردم نه غمی ماند نه هّمی بابی انت و امّی •گوییا هیچ نه همی به دلم بوده نه غّمی بابی انت و امّی
وای زندگی خیلی تکراری شده قبلا تکراری بودنشم کیف داشت 

یه دورانی بود همه حال دلشون خوب بود با همدیگه خوب بودن ولی الان....

یه دورانی بود همه حال دلشون خوب بود با همدیگه خوب بودن ولی الان....

اره چقد زندگی قشنگ بود 

برا سلامتی امام زمان یه صلوات میفرستی؟جان عمت لایک نکن😐اسم کاربریم ربطی به فامیلیم نداره واقعا نمیدونم هدفم از انتخاب این اسم چی بود
اره چقد زندگی قشنگ بود 

حیف که دیگه برنمیگردن🙃کی فکرشو میکرد که به اینجا میرسیم .مثلا تویه ۷سالگیمون یا ۱۰سالگیمون اصلا همچین تصوری از آیندمون نداشتیم همه چیز از جایی شروع شد که بال های پروازمونو شکوندن سر آرزوهامونو یکی یکی جلوی چشمامون بریدن

حیف که دیگه برنمیگردن🙃کی فکرشو میکرد که به اینجا میرسیم .مثلا تویه ۷سالگیمون یا ۱۰سالگیمون اصلا همچ ...

نه عزیزم اصلا اینجوری نیست اتفاقا یه چیزیو تا نداری ذوقشو داری وقتی به دستش میاری یه حس خیلی بد داره احساس افسردگی من خودم همه چی داشتم ولی اصلا شاد نبودم خیلی حس بدیه کلا همه همینن چه داشته باشن چه نداشته باشن چه به آرزوهاشون رسیده باشن چه نرسیده باشن

کی اینجا با ترانه باز باران با ترانه با گهر های فراوان.....گریه اش میگیره؟🙂 تو اون سن چی فکر میکردیم و ....

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"
نه عزیزم اصلا اینجوری نیست اتفاقا یه چیزیو تا نداری ذوقشو داری وقتی به دستش میاری یه حس خیلی بد داره ...

من خدا رو شکر میکنم هرچی که هست و نیست و هر چیزی که دارم و ندارم و دنیا هم ذره ای برام ارزش نداره که به پول و مقامش برسم اصولا دنیا الان از غمه کسی بخواد شاد باشه باید بلد باشه شاد زندگی کنه من گلایم از آدماست ....و الا من از زندگیم خداروشکر راضیم ولی بعضی وقتا بنده های خدا بد دل میشکونن دلم الان از اون گرفتست