2777
2789
عنوان

بچه ها چطوری رژیمم رو رعایت کنم ؟

74 بازدید | 11 پست

اصلا نمی‌تونم رژیم بگیرم شدم ۹۰کیلو چیکار کنم رژیم بگیرم تو رو خدا راه حل بدین

اگر آدم خوبی هستی ؛ قوی هم باش ! چون به آدم های خوب زیاد ضربه میزنن .

لباسایی که دوستداری ولی نمیتونی بپوشی بذار جلو چشمت تا انگیزه بگیری

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم من الان ۷۶ کیلو ام باید بشم ۶۵ ۱۱ کیلو کم کنم از شنبه میخوام کالری شماری کنم الانم نشستم دارم کیک و بستی میخورم از صبح پاشدم تا الان فقط در حال خوردنم پیاده روی هر روز یک ساعتمم گذاشتم از شنبه 

نمیدونم من الان ۷۶ کیلو ام باید بشم ۶۵ ۱۱ کیلو کم کنم از شنبه میخوام کالری شماری کنم الانم نشستم دار ...

منم گفتم دیگه از امروز رژیم میگیرم

صبح یه سطل آش خوردم ظهرم گفتم برنج نمی‌خوام با نون میخورم ولی چون کباب بود زیاد خوردم عصرم بستنی خوردم باز الآنم سه تا شکلات کاکائویی خوردم پر از چربی و شیرینی😐

لباسم تنگم شده اعصابم خورده همش میچسبه به بدنم

نمیدونم من الان ۷۶ کیلو ام باید بشم ۶۵ ۱۱ کیلو کم کنم از شنبه میخوام کالری شماری کنم الانم نشستم دارم کیک و بستی میخورم از صبح پاشدم تا الان فقط در حال خوردنم پیاده روی هر روز یک ساعتمم گذاشتم از شنبه