یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نمیدونم من الان ۷۶ کیلو ام باید بشم ۶۵ ۱۱ کیلو کم کنم از شنبه میخوام کالری شماری کنم الانم نشستم دارم کیک و بستی میخورم از صبح پاشدم تا الان فقط در حال خوردنم پیاده روی هر روز یک ساعتمم گذاشتم از شنبه
نمیدونم من الان ۷۶ کیلو ام باید بشم ۶۵ ۱۱ کیلو کم کنم از شنبه میخوام کالری شماری کنم الانم نشستم دار ...
منم گفتم دیگه از امروز رژیم میگیرم
صبح یه سطل آش خوردم ظهرم گفتم برنج نمیخوام با نون میخورم ولی چون کباب بود زیاد خوردم عصرم بستنی خوردم باز الآنم سه تا شکلات کاکائویی خوردم پر از چربی و شیرینی😐
نمیدونم من الان ۷۶ کیلو ام باید بشم ۶۵ ۱۱ کیلو کم کنم از شنبه میخوام کالری شماری کنم الانم نشستم دارم کیک و بستی میخورم از صبح پاشدم تا الان فقط در حال خوردنم پیاده روی هر روز یک ساعتمم گذاشتم از شنبه