2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه رژیمی گرفتی ؟  تروخدا به منم بگو

من فقط کالری شماری میکردم با برنامه روزی 1100 کالری بیشتر میخوردم روزی بیست دقیقه با برنامه ورزش میکردم 2 ماهم کامل قندو شکرو برنجو قطع کردم مونم فقط نون تست جو یا سبوس میخوردم

زندگی کوتاهتر از اونیه که بخوام با افکار منفی خرابش کنم پس تا وقتی به خدا ایمان دارم همه چی برام مثبته
@sayehe_mah     سلام گلم گروهتون تو ایتاس؟ میشه لینکشو بمنم بدی

سلام خانمی بله ایتا گروه داریم اما ظرفیت گروه تکمیله و سرگروه ها درخواست کردن که دیگه عضو جدید نپذیریم🙏اما اگه دوست داشتین تو نی نی سایت گروه مانکنهای زیبا کارشون عالیه ادمینش رو براتون تگ کنم

💫💫💫اگر نظم، انگیزه و اراده داشته باشید … هیچ چیز غیر ممکن نیست💫💫💫
سلام خانمی بله ایتا گروه داریم اما ظرفیت گروه تکمیله و سرگروه ها درخواست کردن که دیگه عضو جدید نپذیر ...

ممنون میشم

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

سلام خانمی بله ایتا گروه داریم اما ظرفیت گروه تکمیله و سرگروه ها درخواست کردن که دیگه عضو جدید نپذیر ...

باز اگه جا بود منو یادت باشه

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏