2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوما لطفاً به تایپک آخرم سر بزنید و اگه تو سایت وکیل میشناسید تگ کنید توی تایپکم مرسی

تایپک هامو بخونید به راهنمایی هاتون نیاز دارم دعاتون میکنم،، تازه وارد نیستم کاربری قبلیم با شماره خودم نبود گفتم نی نی یار تعلیق کرد

فکر کنم همه همینند . اولاش خیلی سخته باید صبور باشی بگذره این یه ماه اول مخصوصا 

Enfj 💗/ حق میگم و حقگو ها رو شناسایی میکنم✌️ #حمایت_از_حقگویان /این کاربر از مشکل وسواس فکری و اضطراب اجتماعی رنج میبره ، ممنون که مراعات میکنید 🙏♥️اگه میخوای بحثی که کم آوردی رو با "روانی" خطاب کردنم بخاطر امضام تموم کنی بدون که خیلی بزدل و ترسویی 😂😂😂

بعد عمل حداقل تا دوماه اصلا نگاش نکن.بعدم کمی افتادگی پیدا میکنه

هر وقت ترسیدی و فک کردی که به آخر خط رسیدی، این تیکه کتاب کیمیاگر رو بزار جلو چشمات:"همیشه به قلبت بگو كه ترس از رنج از خود رنج بدتر است، تاریكترین لحظهٔ شب  لحظه پیش از برآمدن آفتاب است..!☀️                                                       به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤ 

نه درستش اینه یکم سربالا باشه چون جاذبه زمین به مرور و کم کم دماغو میکشه پایین همه اینکارو میکنن عزیزم

بعدشم تا یک سال دیگه دماغت جا میوفته نگران نباش

بروجرد💙 تاریخ عقد ۱۴۰۲/۷/۲۰ خدایا شکرت که بهم رسیدیم♥️♥️
منم آخر این ماه وقت عمل دارم،همش نگران تامپون و خشکی دهن و روبرو شدن با بینی هستم که دوستش نداشته با ...

وای تو این سه روز دیوونه شدم همش با دهن نفس میکشم خیلی سخته

این کلافگی رو همه دارن.چون بینی کیپ هست. اکثرا چشم ها خون افتاده ورم داره. صورت ورم داره

منکه دندونامم درد میکرد بخاطر عمل.یبار نصفه شب پاشدم همه چسبارو بکنم گفتم اصلا نمیخوام بینیم قشنگ باشه.شوهرم جلومو گرفت  

یکم تحمل کن. بیشتر بخواب

بعدم همه دکترا سر بینی رو میدن بالا .بعدش خیلی میاد پایین