2777
2789
عنوان

حقوقم چطوره به نظرتون

227 بازدید | 16 پست

من حدودا ۱۰ سال سابقه کار دارم

حجم کاری و استرسم زیاده

مدیرم به کارم ایمان داره

و اینکه همه کارهای حساس میسپره به من

مسئول واحد اداری هستم

ولی خیلی از کارهای مالی انبار داری و ... انجام میدم

شرکتمون هم خدمات it واسه ادارات دولتی انجام میده

ولی پایه اداره کار میگیرم یعنی ۸ و خورده ای

خودم خیلی ناراحتم با این همه کار حقوقم اینقدره

در ضمن بندرعباس زندگی میکنم که همه چیز گرونه 

مستاجر و متاهل هستم با یه بچه ۶ ساله

نظرتون؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کمه به نظر

حقوق سر شکن ت کلا همینه؟

سالیانی که بگذرد و عطای خیلی چیزها را به بقای همان چیزها ببخشی و واژه تسلیم شدن را دنیا برایت تفهیم کند! در سکوت یک روز تابستانی صدای درب زدن آرزوهایت می رسد…  او چیز دگر داند…   او چیز دگر سازد
کلا همینه حتی بیمه سهم  کارگری هم کسر میشه

به نظر من چراغ خاموش دنبال  یه کار و موقعیت دیگه بگرد بدون اینکه الان تو محل کارت عنوان کنی

با این سابقه و مهارت شاید جای بهتری کار پیدا کنی

سالیانی که بگذرد و عطای خیلی چیزها را به بقای همان چیزها ببخشی و واژه تسلیم شدن را دنیا برایت تفهیم کند! در سکوت یک روز تابستانی صدای درب زدن آرزوهایت می رسد…  او چیز دگر داند…   او چیز دگر سازد
حق با شماست نمیدونم چرا اینقدر رو دروایسی میکنم 

خدایی خودشون باید تا ب الان حقوقت رو بیشتر میکردن پاداشی چیزی... اگ مطمئنی میتونی کار بهتری پیدا کنی بگو جای خوبی بهم پیشنهاد کار داده مثلا با حقوق ۱۲ م منم میخوام برم ی دستی بزن بهشون ببین چی میگن

به نظر من چراغ خاموش دنبال  یه کار و موقعیت دیگه بگرد بدون اینکه الان تو محل کارت عنوان کن ...

اتفاقا یه تایمی یه کار پیدا کردم گفتن بمون حقوق بیشتر میکنیم 

که امسال بازم به اندازه ای اداره کار بیشتر کرد دقیقا همون رو دادن من با ۱۰ سال سابقه که نباید بازم پایه بگیرم