2777
2789
آره دیگه با یه لوله اونم بعد ۳ ماه ماهی هم دو شب اقدام .بیخیال باشین باردار میشین

اره به اینکه بیخیال باشیم خیلی اعتقاد دارم ولی لامصب یه لحظه اگ بگی از ذهنم بره بیرون بخدا حتی وقتایی ک بیرونم و دورم شلوغه هم بهش فکر میکنم دیگ واقعا خسته شدم از این حجم از پیگیر بودن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا بوده همین بوده عزیزم غصه نخور منم مث تو الان دوازده ماهه بخدا اگ بگم یروز بدون اشک گذشت دروغ گفتم ...

منم ۱۲سال منتظر بودن زندگیم اصلا بهم نچسبید سر این بچه دار نشدن چقد رنج کشیدم چقد بهم بی محلی بی مهری شد انگار لایق هیچی نبودم حتی یه توجه خیلی کوچیک  الان ۳۴سالنه منو ببینی انگار ۵۰سالمه اونقد اذیت شدم  شبا با تصور اینکه بچم بغلمه میخابیدم هعی خدا  😔😔تا رفتم ای وی اف خدابهم یه دختر خوشگل داد  الحمدالله الان خیلی حالم خوبه وامید به زندگی دارم  وکسایی که منو سوزوندن جوونیمو نالود کردن بهشون اندازه نوک سوزن محل نمیزارم یادم نمیره چه با من کردن ان شاالا خدابه شماهم بده

اره به اینکه بیخیال باشیم خیلی اعتقاد دارم ولی لامصب یه لحظه اگ بگی از ذهنم بره بیرون بخدا حتی وقتای ...

لذت ببر از الانت من ۳ ماه بعد عروسیم باردار شدم ۹ سال بعد هم دومی و آخری و اوردم شوهرم همش غر میزنه میگه نذاشتی دو سه سال دو نفری باشیم الان بچه ها نمیزارن کمی نفس بکشیم ..البته نا شکری نمیکنم 

این ورزشارو از کجا میارین از روش انجام میدین؟ منم دوس دارم تو خونه انجام بدم ولی نمیدونم چجوری

باید طنابشو بگیری از فروشگاه ورزشی.خودش سی دی داره .ولی تو گوگلم میتونی سرچ کنی.باید اویزونش کنی ب سقف

خداکنه بخدا همه دنیا مال من میشه مگ من چیز زیادی میخام از خدا من یه دلخوشی میخام یه همدم واسه تنهایی ...

خدایا شما چقد گذشته منی   

ان شاالا مث من بچه دار میشی روزگارت عوض میشه 

من الان بعضی وقتا عصبانی میشم دخترم نمیزاره یک دقیقه براخودم باشم ان شاالا شما هم تجربه کنی

منم ۱۲سال منتظر بودن زندگیم اصلا بهم نچسبید سر این بچه دار نشدن چقد رنج کشیدم چقد بهم بی محلی بی مهر ...

خدارو صد هزار مرتبه شکر اول به خاطر اینکه مامان شدی دوم ب خاطر اینکه مامانِ دختر کوچولو شدی، از زخم زبونای اطرافیان نگو ک اصلا خدا و پیغمبر حالیشون نمیشه اصن یه ثانیه ب حرفی ک زدن و دلی شکوندن فکر نمیکنن 

انشالله فقط لتروزول رو داد؟

من سر اولی دکتر هم زمان هم لتروزل داد هم کلومیفن داد هم آمپور .که نتیجه گرفتم‌.

من تهران پیش خانم مژگان هاشمی فشارکی رفتم دکتر خوبی انصافا

🌸با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🌸
خدایا شما چقد گذشته منی    ان شاالا مث من بچه دار میشی روزگارت عوض میشه  من الان بع ...

بفرما شاهد از غیب رسید شما هم سال دیگه تو همچین تاپیک هایی از این حرفا میزنین و از کوچولوهاتون میگین