2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا بوده همین بوده عزیزم غصه نخور منم مث تو الان دوازده ماهه بخدا اگ بگم یروز بدون اشک گذشت دروغ گفتم ...

سال دیگه این موقع جفتتون هم شما هم استارتر یا باردارین  یا نوزاد دارین اگه نشد بیا هر چی دوست داشتی بگو

کمتر از سی دقیقه است ولی هرروز انجام میدم.تی از ایکس انجام میدم .فقطم حرکت شکمی و پهلویی خیلی عرق می ...

این ورزشارو از کجا میارین از روش انجام میدین؟

منم دوس دارم تو خونه انجام بدم ولی نمیدونم چجوری

سال دیگه این موقع جفتتون هم شما هم استارتر یا باردارین  یا نوزاد دارین اگه نشد بیا هر چی دوست د ...

خداکنه بخدا همه دنیا مال من میشه مگ من چیز زیادی میخام از خدا من یه دلخوشی میخام یه همدم واسه تنهاییام میخام یکیو میخام ک زندگیم رو از این یکنواختی و تکراری بودن در بیاره انقد دیگ از صب تا شب نخابم از درد بیکاری ،برامون دعا کن 

آره دیگه با یه لوله اونم بعد ۳ ماه ماهی هم دو شب اقدام .بیخیال باشین باردار میشین

منم دکتر گف یه لوله هات بازه خدامیدونه چقد گریه کردم و ترسیدم همش دنبال اینم ک ببینم اون یکی رو چجوری باز کنم😐😐😐😂 رفتم عکس رنگی جفتش بسته بوده با عکس رنگی یکیش باز شده لعنتی