2777
2789
عنوان

داروی وسواس فکری

1472 بازدید | 12 پست

داروی وسواس فکری چطور عمل میکنه؟

اخه دکتر بهم گفت فکر نکن به افکار و سوالایی که تو ذهنته و بهم دارو داده ، حالا میگم اگه فکر نکنم به سوالاتم چطوری حلشون کنم و ردشون کنم از ذهنم؟

داروام اگه اثر کنه کمک میکنه بیخیال سوالات بشم یعنی یجور حل میشه برام ، پس میگم وقتی دارو میخورم باید به سوالات فکر کنم تا از کنارشون بگذرم یا حل بشن برام ؟

یا اصلا فکر نکنم دارو کاری میکنه که کلا دیگه همچین سوالاتی نیاد؟؟

ببخشید گیجتون کردم

ببین من برای افسردگی وسواس فکری خوردم بی خیال شده بودم چطور بگم فکرت ممکنه مشغول بشه ولی اونقد اذیت نمی‌شدم مثل قبل

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دارو ماه اول اختلال رو بیشتر میکنه تا بدنت عادت کنه بعد از اون باعث میشه تو نسبت به مسائل بیخیال بش ...

درسته ولی میگم من کلا به مسائل فکر نکنم یا فکر کنم داروها بیخیالم میکنن؟

دارو ماه اول اختلال رو بیشتر میکنه تا بدنت عادت کنه بعد از اون باعث میشه تو نسبت به مسائل بیخیال بش ...

یعنی فکرامو درست میکنه؟که دیگه اصلا همچین چیزایی نیاد؟

سوالات تو ذهنت عامل وسواسن وبی موردن فقط بگو این فکرها وسوالات غیر درد سر چه فایده ای برات دارن

هیچ دلیل یا منطقی نداره که به سوالات وافکاری که زندگیتو مختل میکنند وقتتو تلف میکنند اعتنا کنی

درسته ولی میگم من کلا به مسائل فکر نکنم یا فکر کنم داروها بیخیالم میکنن؟

مگه فکر کردن یا نکردن بهش دست خودته؟

من اینطوری بودم که یهو داشم به یه موضوعی فکر میکردم و براش غصه میخوردم

اما اان از وقتی دارو میخورم فکر کردن راجب اون موضوع ها برام کمتر شده و اینکه دیگه براشون غصه نمیخورم 

من نگرانی های الکی خیلی داشتم و دارو باعث شد اونا کلا برطرف شن 

مثلا بابات خشکسالی یا اینکه سد طالقان داره ابش تموم میشه انقدد ناراحت بودم و همش بهش فکر میکردم 

اما الان خوداروشکر یه این مسائلی که دست من نیس فکر نمیکنم 

یعنی فکرامو درست میکنه؟که دیگه اصلا همچین چیزایی نیاد؟

خودت هم باید تلاش کنی از این فکرا دست برداری مثلا برو سراغ درست وادامه تحصیل بده یک شغل حتی قالیبافی یا ترشی درست کن وبفروش یا فعالیت اجتماعی هنری چیزی فقط دیگه فکرتو بده چیز مفید

مگه فکر کردن یا نکردن بهش دست خودته؟ من اینطوری بودم که یهو داشم به یه موضوعی فکر میکردم و براش غصه ...

آدم چه بخواد چه نخواد مغز آدم زنده فعاله اما فرقه بین افکار بیمار تا افکار سالم فقط فکر ناسالم نکنیم

کلا فکرای اضطرابی که آدمو نگران میکنه ومدام تو ذهن آدم تکرار میشن وقت آدمو تلف میکنن وبخش خیلی بزرگی از وقتتو میگیرن ودلیل منطقی برای نگرانی نیست اما شما بی دلیل به خاطر نگرانی سراغ این فکرا میری باعث وسواس میشه