2777
2789
عنوان

چججور با شوهر ، نامزد و ....آشتی میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1124 بازدید | 94 پست
منم ۴ روزه باهاش قهرم یکی دوبارم پیش قدم شدم برا اشتی کردن و حرف زدن ولی کوتاه نمیاد که نمیاد  ...

منم روزای اول به خاطر دادو بیدادش باهاش قهر کردم ولی اصلا تغییری نکرد 

دیگه واقعا خسته شدم

منم ۴ روزه باهاش قهرم یکی دوبارم پیش قدم شدم برا اشتی کردن و حرف زدن ولی کوتاه نمیاد که نمیاد  ...

منم همینو میگم دیگ باید بشین مثل خودشون تا اوکی بشن!

خدایا میسپارم به خودت کمکم کن🙏🏻✨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐پس باید چیکار کرد دوباره تو بری بهش تکس بدی بازم جوابتو نمیده مطمئنم تازه پروترم میشه 

خودمم نمیدونم چیکار کنم 

فوقش کلا بیخیال میشم ببینم چیکار میکنه

من باهاش شوخی میکنم تا بخنده

یا صورتشو میگیرم تو دستم تند تند بوس میکنم

صد در صد اشتی میکنه

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....
منم روزای اول به خاطر دادو بیدادش باهاش قهر کردم ولی اصلا تغییری نکرد  دیگه واقعا خسته شدم

منم چند روزه اشتهامم کلا از دست دادم ولی تا هروقت خودش نخواد اشتی کنه نمیکنه

باید یکم مث خودشون بی محلشون کنی تا بفهمن چجوریه

وقتی تو خوب رفتار میکنی اونم بیخیاله و هی رفتار بدشو انجام میده

همانطور که کودکان اسباب بازیهایشان را برای تعمیر نزد ما می‌آورند.من هم رویاهای شکسته ام را نزد خداوند بردم..اما بجای اینکه او را تنها و راحت بگذارم.انجا ماندم و سعی کردم به روش خودم به خدا کمک کنم..بلاخره طاقتم تمام شد..رویاهایم را پس گرفتم و فریاد زدم: ( تاکی باید منتظر بمانم!؟)#خداوند گفت: فرزندم وقتی تو مرا راحت نمیگذاری، چگونه باید رویاهای شکسته تورا باز بیافرینم؟ (خدایا سپردم دست خودت و از ته قلبم بهت ایمان دارم) میدونم که حواست بهم هست و همه چیو به بهترین نحو ممکن درست میکنی 🙂♥️            الا بذکر الله تطمئن القلوب🫀
میترسم پسم بزنه

نمیدونم خودت اخلاقشو بهتر میدونی ولی فکر نکنم پس بزنه

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....
منم همینو میگم دیگ باید بشین مثل خودشون تا اوکی بشن!

اره واقعا همینطوره 

نازشو بکشی دیگه اصلااا کوتاه نمیاد فک میکنه چخبره

تا اینکه خودش پیش قدم بشه برا اشتی اونموقع میشه حرف زد

همانطور که کودکان اسباب بازیهایشان را برای تعمیر نزد ما می‌آورند.من هم رویاهای شکسته ام را نزد خداوند بردم..اما بجای اینکه او را تنها و راحت بگذارم.انجا ماندم و سعی کردم به روش خودم به خدا کمک کنم..بلاخره طاقتم تمام شد..رویاهایم را پس گرفتم و فریاد زدم: ( تاکی باید منتظر بمانم!؟)#خداوند گفت: فرزندم وقتی تو مرا راحت نمیگذاری، چگونه باید رویاهای شکسته تورا باز بیافرینم؟ (خدایا سپردم دست خودت و از ته قلبم بهت ایمان دارم) میدونم که حواست بهم هست و همه چیو به بهترین نحو ممکن درست میکنی 🙂♥️            الا بذکر الله تطمئن القلوب🫀
اره واقعا همینطوره  نازشو بکشی دیگه اصلااا کوتاه نمیاد فک میکنه چخبره تا اینکه خودش پیش قدم ب ...

اره دقیقا کوتاه ک نمیاد هیچ واسه همیشه هم همین رفتار رو خواهد داشت ک مثل بچه ها هی قهر کنه بخواد بری نازشو بکشی برگرده و دوباره ب همین روال...!

یعنی تو اگه باهات سرد باشه و بهت محل نده ناراحت نمیشی؟؟

ناراحت میشم ولی باید یادبگیریم قوی باشیم وابسته نباشیم اینطور فقط شرایط واسمون سخت تر میشه!