2777
2789
عنوان

چججور با شوهر ، نامزد و ....آشتی میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1124 بازدید | 94 پست
هیچی خودمو میزنم به مریضی آخرین بار زمان دوستی خودمو زدم به سرطان معده از اون موقع دیگه فهمیده نم ...

این خوبه خودمم دوس دارم یکاری کنم نگرانم بشه قهرو یادش بره 

اونم قهر میکنه تایمش زیاد طولانی نمیشه ومنم نمیرم منت کشی یکم لوس بازی در میارم برمیگرده پیشم نزار ا ...

الان یه هفتست باهام حرف نمیزنه دو سه روز اول منم قهر کردم ولی فایده نداشت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان یه هفتست باهام حرف نمیزنه دو سه روز اول منم قهر کردم ولی فایده نداشت

بازم ب هیچ وجه تکس نده بهش ببین چقدر میتونه طاقت بیاره اگ تونست پس توام میتونی خودتو کوچیک نکن اصلا!

خدایا میسپارم به خودت کمکم کن🙏🏻✨
بازم ب هیچ وجه تکس نده بهش ببین چقدر میتونه طاقت بیاره اگ تونست پس توام میتونی خودتو کوچیک نکن اصلا!

پیامو که دادم اصلاااا جواب نداد

آخه خسته شدم خیلی بدقهرههه یجور رفتار میکنه آدم به غلط کردن بیوفته

پیامو که دادم اصلاااا جواب نداد آخه خسته شدم خیلی بدقهرههه یجور رفتار میکنه آدم به غلط کردن بیوفته

خب اشتباهت همین بوده دیگ تو یه بار نشون دادی ک پشیمونی و اون قبول نکرده ادامه بدی بدتر شاخ میشه و پرو ولش کن

پیامو که دادم اصلاااا جواب نداد آخه خسته شدم خیلی بدقهرههه یجور رفتار میکنه آدم به غلط کردن بیوفته

حالا چیکار کردی مگ ک اینطور میکنه؟!

خب اشتباهت همین بوده دیگ تو یه بار نشون دادی ک پشیمونی و اون قبول نکرده ادامه بدی بدتر شاخ میشه و پر ...

یعنی همینجوری بزارم ادامه بده؟؟؟ هیچکاری نکنم؟ 

جدیدا استوری نذاشتم

بهش پیام نده دیگ اگ میخواست ج بده میداد بنظرم ی استوری بزار ک با دوستات بیرونی یا هرچی فک نکنی تو خونه نشستی منتظر این ک بیاد پیشت یکم حس میکنم کلا پروش کردی🗿

بهش پیام نده دیگ اگ میخواست ج بده میداد بنظرم ی استوری بزار ک با دوستات بیرونی یا هرچی فک نکنی تو خو ...

نبابا اینجور که بدتر میشه

پروو که هست 

بیشوور حتی جلو جمع هم جوابمو نمیده

دقیقاااااا

منم ۴ روزه باهاش قهرم

یکی دوبارم پیش قدم شدم برا اشتی کردن و حرف زدن

ولی کوتاه نمیاد که نمیاد 

تصمیم گرفتم مث خودش رفتار کنم 

ببینم کی اماده میشه برا کوتاه اومدن و اشتی 

معمولا وقتایی که دعوا میکنیم اگه من زیادی کوتاه بیام اون هی دعوا رو ادامه میده ولی اگه کوتاه نیام پیش قدم میشه برا اشتی

همانطور که کودکان اسباب بازیهایشان را برای تعمیر نزد ما می‌آورند.من هم رویاهای شکسته ام را نزد خداوند بردم..اما بجای اینکه او را تنها و راحت بگذارم.انجا ماندم و سعی کردم به روش خودم به خدا کمک کنم..بلاخره طاقتم تمام شد..رویاهایم را پس گرفتم و فریاد زدم: ( تاکی باید منتظر بمانم!؟)#خداوند گفت: فرزندم وقتی تو مرا راحت نمیگذاری، چگونه باید رویاهای شکسته تورا باز بیافرینم؟ (خدایا سپردم دست خودت و از ته قلبم بهت ایمان دارم) میدونم که حواست بهم هست و همه چیو به بهترین نحو ممکن درست میکنی 🙂♥️            الا بذکر الله تطمئن القلوب🫀
نبابا اینجور که بدتر میشه پروو که هست  بیشوور حتی جلو جمع هم جوابمو نمیده

😐پس باید چیکار کرد دوباره تو بری بهش تکس بدی بازم جوابتو نمیده مطمئنم تازه پروترم میشه