2777
2789
عنوان

شوهر بیشعورم گفت انگار کشتی گیری بی شخصیت

| مشاهده متن کامل بحث + 7164 بازدید | 221 پست
شاید تحریک میشه توی روز دوست نداره اون حال بهش دست بده و به شما دسترسی نداشته باشه شما به مفهوم پنها ...

😐😐😐😐😐

یه حرفایی میزنی

دلم میخواد بکشمت😬😬

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

ی دختر ۱۶ ماهه دارم دوست داره دامن با بلوز بلند یا پیراهن بپوشم منم انقدر از دامن بدم میاد که نگو

وای من حالا عاشق دامنو پیراهنم. خیلی راحته

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون همش تیپ خواهر مادرشو برای من دیکته میکنه و استایل اونا رو به من تحمیل من نمیپسندم خدایی اون طور ...

بچه های منم دوقلوان از تیشرتاشون کش میرم میپوشم بیشترم لباسای پسرم🤣

دارم برا مسافرت اینا یا قدیما خونه مامانشینا رفتنی میپوشیدم از این ساحلی ها کلی دارم ولی تو خونه دوس ...

هنوز دارم میخندم وای بهت گفته کشتی گیر 🤣 بایدفیتیله پیچش میکردی🤣🤣

اره دوقلو کلاس دومن

اگر بجه هات پسرن شاید بشه یکم به شوهرت حق داد اگر دخترن نه

چون پوشش مناسب مادر جلو فرزند پسر و پوشش مناسب پدر حلو فرزند دختر بهتره رعایت بشه وگرنه عوارضی داره بعدا مشخص میشه

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

شاید تحریک میشه توی روز دوست نداره اون حال بهش دست بده و به شما دسترسی نداشته باشه شما به مفهوم پنها ...

وای تو روهر جا دیدم تمرکز رو اینه مردا تحریک میشن تو مغزت غیر از کلمه تحریک چیز دیگه ای تعریف نشده

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

اون همش تیپ خواهر مادرشو برای من دیکته میکنه و استایل اونا رو به من تحمیل من نمیپسندم خدایی اون طور ...

ببخشید ولی تیپ دختر هشت ساله برای همون هست ساله هست نه مادرش

کاش لباس های زنانه بخری

نه پیر زنی نه بچگانه