2777
2789

سلام دوستان من دوره دوم ۱۰ روزه آب درمانی هستم ۳/۱۰/😍

و با وزن ۶۰ شروع کردم بعد از دوره ۱۰ روزه اول رسیدم به ۵۰

و الان دوره ۱۰ روزه دوم رو با وزن ۵۰ شروع کردم استارت بزنم برای ۴۰ کیلویی شدن😎

دوست دارم هر روز گزارش بزارم شاید برای انگیزه ی سری ها خوب باشه 😉

من تو دوره اول خرما و میوه هایی مثل طالبی و هندونه مصرف میکردم ولی تو این دوره دوم خرما رو قطع کردم نمی‌خورم و فقد چای کمرنگ و دمنوش و آب و شربت عسل میخورم اگر مهمونی چیزی پیش بیاد میوه اونم اگر هندونه و طالبی و خربزه و اینا باشه میخورم ی تیکه کوچیک 😄💔

و اینک من از صبح نیم لیتر آب و عسل خوردم ☺️

دوتا قرص نعنا کوچیک خوردم😌

ته استکان عرق نعنا خوردم🙂

۵۵ دقیقه حلقه زدم 💪🏻

دوتا یک ربع پیاده روی داشتم💪🏻👌🏻

و حالم خوبه خداروشکر همچنان ادامه میدم این دوره دوم رو و چون دوره اول پشت سر گذاشتم دوره دوم برام آسونه و معدم کاملا کوچیک شده 👌🏻😎

با آرزوی موفقیت برای همتون ایشاالله ک سالم و سلامت و موفق باشید 💪🏻❤️

این گزارش روز اولم بود ایشاالله وقت کنم بتونم هر روز گزارش میزارم و در آخر ۴۰ کیلو شدنم رو گزارش میدم 

و توجه کنید ک ارادتون باید از بهونتون محکم تر باشه💪🏻

زندگی ، اندام و ... ساختنشون و بهتر کردنشون دست خودتونه یکی ممکنه برای دل خودش سختی بکشه مثل مننننن🥲

یکی ممکنه با صبر و حوصله اون سختی رو با آسونی تحمل کنه 👌🏻

من ۱۰ روز رو گذروندم فقط ۵ روز اولش برام سخت بود ولی الان ک روز اول ۱۰ روز دومم اصلا عین خیالم نیست و عادت کردم اگر تا ۴۰ کیلویی همینطور پیش برم عالی میشه😮‍💨

البته شما ام ته دلمو خالی نکنیدااااا یکم امید بدین بهم نصیحت نکنید سرزنش نکنید یکم امید بدین فک کنید من ریسک کردم از ریسک من خواستید استفاده کنید اگر من نتیجه کامل گرفتم و سالم بودم 😍👌🏻💪🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی اصلا غذا نمیخوری. فقط آب میخوری 

بله عزیزم آب و چای کمرنگ و دمنوش در صورت ضعف زیاد شربت عسل درست میکنم ولی خب برام عادی شده و حس ضعف ندارم فقد ۵ روز اول اذیت میشدم الان بخوام دقیق بگم روز ۱۱ هستم یعنی روز اول ۱۰ روز دوم

بااحترام بهت من قصد رژیم دارم ولی این ریسک نمیکنم چون قبلا چیزی دیدم ولی بیان نمیکنم ک به قولی انرژی ...

کسی نگف شما ریسک کن گلم 

گفتم میتونید بخونید ببینید زنده موندم ریسک کنید ولی وقتی نتیجه ببینی اسمش ریسک نیست دیگه

من خودم این رژیم و دوستانم گرفتن و دیدم خداروشکر ی سری هاشون یک سالیه میگذرع و مشکلی نداشتن و ندارن و این آب درمانی ثابت شدس لطفا یکم تحقیق کنید .

کارت اشتباهه عزیزم چیشو تشویق کنیم امید بدیم اخه؟ خودت هنوز متوجه نیستی داری چه بلایی سر خودت میاری ...

لطفا یکم مطالعه کنید و تحقیق کنید 

من این آب درمانی و نتیجش رو دیدم دوستانم گرفتن و خداروشکر مشکلی نداشتن و ندارن حتی یک سالی میگذره یک سری هاشون گرفتن ولی سالم هستن و این آب درمانی ثابت شدس گلم کتابش موجوده مقاله ها معتبر موجوده حتی ی سری متخصص های تغذیه توصیه میکنن حتی طب سنتی ها ام همینطور 

من به خاطر لاغری نگرفتم به خاطر تاثیراتی ک روی پوست و بدن داشت گرفتم ولی چون لاغر ام شدم خوشم اومد و الان چون پوستم از همه لحاظ عالی شده کل تمرکزم رو گذاشتم رو لاغری ک برام خوشایند بود 

کسی نگف شما ریسک کن گلم  گفتم میتونید بخونید ببینید زنده موندم ریسک کنید ولی وقتی نتیجه ببینی ...

پیش دکتر بودم دیدم مشکل پیش اومده پس بدون با تحقیق گفتم و شما وقتی تاپیک زدی من بااحترام بهت نظرمو گفتم فقط احتیاج به تند برخورد کردن نبود دوست ندارید مشکلی نیس بگید دیگ وارد تاپیک نشیم بازم میگم موفق باشی 

پیش دکتر بودم دیدم مشکل پیش اومده پس بدون با تحقیق گفتم و شما وقتی تاپیک زدی من بااحترام بهت نظرمو گ ...

گلم من درست صحبت کردم شما با چه لحنی خوندی مهمه 

ولی خب من نتیجش رو با چشم دیدم

ممنون از نظرتون .

شما ام موفق باشید

سلام ادامه دادید ؟ چقدر کم‌کردید؟

سلام بله دارم ادامه میدم ولی خب وزن نکردم سایز ام نگرفتم تا آخر برج ادامه میدم و بعد وزن و سایز میگیرم من معذرت میخوامااا ولی یبوست شدید داشتم الان بهتر شدم و حالت سرگیجه و سر درد من یکی ندارم با اینک پیاده روی میرم حلقه میزنم ولی اوکیم ادامه میدم .