2777
2789
عنوان

بادوستاتون درددل نکنید!

59 بازدید | 4 پست

اینجا سایت عمومیه همدیگه رو نمیشناسم اینجا درصورتی درددل خوبه که با کسی از نی نی سایتیا صمیمی نشیم 

من خودم کاربری قبلیم بایه نفر اینجا دوست بودم بعدهی موقع دعوامون تاپیکامو میکوبوند توسرم،همین شد مجبور شدم تعلیقش کنم و اززندگیم حذفش کنم

ن تنها دوست حتی با خانواده هم درددل نکنید پس فردا همونومیکوبن تو سرت 

یکی از رفیقامم ک دیروز بهم نارو زد تمام درددلامو تو جمع گفت و منو ب تمسخرگرف!

نقطه ضعف نباید دست این آدما داد!

حالا اینجا چون همو نمیشناسیم درددل کنیم اشکال نداره ولی آشنا هرگز!

من خیلی وقته دیگه درددلمو با کسی انجام نمیدم چون نمیخوام وقت بقیه رو بگیرم یا چیزی از زندگیم بدونن ، منظورم دوست و فامیل و .. ست ،، ما یه چیزی میگیم اگر اون مشکل رفع هم بشه ولی تو ذهن اونا خواهد موند 

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا اصلااااا از مشکلات و اشتباهاتت نباید ب کسی بگی بعدا حتماااااا یه جایی مستقیم یا غیر مستقیم میک ...

آرع گل

ولی حداقل خداروشکر این سایت هس میشه دغودلمونو توش خالی کنیم چون همو نمیشناسیم

ولی آشنا نه

برای همینه ک اینجا با کسی صمیمی یا دوست نمیشم

من خیلی وقته دیگه درددلمو با کسی انجام نمیدم چون نمیخوام وقت بقیه رو بگیرم یا چیزی از زندگیم بدونن ، ...

ببین اصلا بهشون بگی هم فرقی ب حالت نمیکنه چون اونا جز همدردس فیک کاری نمیکنن شاید فقط یکم سبک تر شی ولی نقطه ضعف دادی دستشون!