2777
2789
عنوان

چه دنیای پستی...

1184 بازدید | 93 پست

دوست برادرم دو شب پیش تو مراسم هفتم برادرم اومده بود و دیروز صبح با یکی از دوستاش با موتور تصادف میکنن دوستش درجا مرده و خودشم بدنش آسیب شدید قطع عضو داره و الانم تو کماست.

پسری که کنار قبر برادرم خاک شده دو روز پیش چهلمش بود، فقط ۱۷ سالش بوده با دوستش سوار موتور بودن ماشینی که جلوشون میرفته روغن ریزی داشته موتور رفته روی روغنا سر خورده این بچه ضربه مغزی شده دوستش شکر خدا سالمه هر چند از لحاظ روحی دیگه آدم سابق نمیشه.

فقط دوست دارم زودتر بمیرم برم اون دنیا از خدا بپرسم چرا؟ چرا اینهمه جوون؟ 😔

من نمیدانستم معنی "هرگز" را، تو چرا باز نگشتی دیگر؟!😔           میشه اگه امضامو خوندی برای شادی روح برادرم که قلب بزرگ و مهربونشو بخشید و رفت صلوات بفرستی؟🖤

یکی از فامیلای مامانم بعد این اتفاق پس از سالیانی چندبار اومده خونمون مراسمم اومده یکبارم لباس مشکی نپوشیده! بعد برداشته یه جعبه بستنی برامون آورده، خدا لعنتت کنه مردک آدم با دل خون بستنی میخوره؟ اطرافیان میگن اینا خوشحالن این بلا سرتون اومده خیلی آدم پستیه یه خاندانو به جون هم انداخته، از خدا میپرسم دنیا فقط برای برادر من جا کم داشت؟ چرا امثال این آدم روز به روز سالم‌تر از دیروزن هر روز دل میشکنن ولی سرحال‌تر میشن؟ چرا خدا کاش جواب بدی؟😔

من نمیدانستم معنی "هرگز" را، تو چرا باز نگشتی دیگر؟!😔           میشه اگه امضامو خوندی برای شادی روح برادرم که قلب بزرگ و مهربونشو بخشید و رفت صلوات بفرستی؟🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاشکی منم بشم جز این آدما

یکی میخواد و نمیمیره یکیم اینطوری

آخه خداا یه مرگگگ چیهههه که به منننن نمیدییییی

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

امسال خیلی سال بدی بود کلی فوووتی داشتیم تو خانواده

مرگ جوونا رو نمیتونم هیچ جوری هضم کنم مخصوصا وقتی کلی برنامه و آرزو دارن 

کاشکی منم بشم جز این آدما یکی میخواد و نمیمیره یکیم اینطوری آخه خداا یه مرگگگ چیهههه که به منننن ن ...

دو روز قبل تصادف برادرم تو فکر خودکشی بودم ولی در نهایت بعد برادرم منم مردم 😔

امسال صدمات و فوتی موتور خیلی زیاد شده

میشه دعا کنین منم ی سری خواسته هامو که محدودیت ها رو ازم میگیرن بدست بیارم؟ ممنونم💜من ی دختر ۱۸ ساله ام😎 پرانرژی و شاد😁  حال همه رو خوب میکنم،انرژی مثبت😅 بهم میگن مغرور جذاب😎از آن آدمایی که از دور مغرور و یکمی اخموَن اما وقتی هم صحبت میشی دلنشینن و تفکرت کلا عوض میشه😍زندگی و مطالعه📚،کمک به دیگران و هر چی که دل آدما رو شاد میکنه☺خیلی دوس دارم😍😇 دوسدارم همیشه تو تحصیل موفق باشم تا به هدفی که دوس دارم برسم و دل مامان بابام رو شاد کنم😍  میشه برای رسیدن ب خواسته هام ی صلوات بفرستی🥺❤  ممنون میشم ازت🙏🏻😇   ان شاء الله همیشه حال دلت خوب باشههه💚
کاشکی منم بشم جز این آدما یکی میخواد و نمیمیره یکیم اینطوری آخه خداا یه مرگگگ چیهههه که به منننن ن ...

اگه خونواده داری عزیز داری دیگه هیچوقت این حرفو نزن!  نمیفهمی بعد تو چی میکشن

این دیگه سرنوشتشون بوده خدا رحمتشون کنه. منم چند وقت پیش با ماشین بابام تصادف کردم با سرعت ۱۲۰ تا لاستیک ترکید برخورد گردم با ماشین سنگین.ماشین بابام داغون شد ولی باورم نمیشه زنده ام.به نظرم هر کسی یه حوری براش نقدر شده از این دنیا بره.گاهی وقتا انقدر فشار مشکلات روم زیاد هست میگم خدایا کاش تو تصادف مرده بودم.ولی...

گاهی وقتا همه ی وجود آدم گریه میکنه،به غیر از ♡چشماش♡ 
یکی از فامیلای مامانم بعد این اتفاق پس از سالیانی چندبار اومده خونمون مراسمم اومده یکبارم لباس مشکی ...

خیلی سخته. خیلی . خوب درکت می کنم. 

اما درد ما نپوشیدن لباس مشکی و بستنی و اینها نیست. 

درد ما در هجران که با هیچی خوب نمیشه.

امسال صدمات و فوتی موتور خیلی زیاد شده

الهی بمیرم برا جوونامون پول یه ماشین ندارن هرچند ماشینامونم که خوب نیست، برادر خودم داشت پول جمع میکرد ماشین بخره، نشد...😔

این که ثصادفه ابجی تو شهر ما یکی زده مادرشو کشته بخاطر ارث

ای وای 😔

این دیگه سرنوشتشون بوده خدا رحمتشون کنه. منم چند وقت پیش با ماشین بابام تصادف کردم با سرعت ۱۲۰ تا لا ...

نگو هیچوقت نگو کاش مرده بودم تو حداقل حداقل یکی رو داری تو زندگیت که بعد رفتنت هیچوقت آروم نمیشه 😔

الهی بمیرم برا جوونامون پول یه ماشین ندارن هرچند ماشینامونم که خوب نیست، برادر خودم داشت پول جمع میک ...

عزیزم🥺💔

داداش منم سوار موتور دوستش تصادف کرده پاش شکسته زندگی برامون خیلی تلخ شده‌.‌.

میشه دعا کنین منم ی سری خواسته هامو که محدودیت ها رو ازم میگیرن بدست بیارم؟ ممنونم💜من ی دختر ۱۸ ساله ام😎 پرانرژی و شاد😁  حال همه رو خوب میکنم،انرژی مثبت😅 بهم میگن مغرور جذاب😎از آن آدمایی که از دور مغرور و یکمی اخموَن اما وقتی هم صحبت میشی دلنشینن و تفکرت کلا عوض میشه😍زندگی و مطالعه📚،کمک به دیگران و هر چی که دل آدما رو شاد میکنه☺خیلی دوس دارم😍😇 دوسدارم همیشه تو تحصیل موفق باشم تا به هدفی که دوس دارم برسم و دل مامان بابام رو شاد کنم😍  میشه برای رسیدن ب خواسته هام ی صلوات بفرستی🥺❤  ممنون میشم ازت🙏🏻😇   ان شاء الله همیشه حال دلت خوب باشههه💚