2777
2789
عنوان

با تجربه ها بیان ، پروتز سینه و لیفت انجام دادم ، تبلیغ ممنوع

| مشاهده متن کامل بحث + 10964 بازدید | 45 پست
سلام عزیزم ببخشید ورم سینه شما کمتر شد ؟از روز اول چید کوچیکتر شد؟  حس دارین؟

سلام بله حس دارم خیلی کم شاید در حد 30درصد حسم کم شده اون هم دور هاله م که بخیه خورده بود . بله ورم هفته اول خیلی خیلی زیاده کم کم از بین میره بعد دو ماه سایز واقعیش رو میبینی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پارسال عمل کردم ولی خیلی ناقرینه شد گفت بعد یکسال دوباره عمل میکنم

سلام خوب هستین ؟ به سلامتی انجام دادین جراحی ترمیمی رو؟ چطور بود؟ راضی هستین؟ پزشکتون هزینه مجدد گرفت یا نه؟ اگه لطف کنید توضیح بدین ممنون میشم 

آه ، زندگی منم که هنوز با همه پوچی از تو لبریزم
پارسال عمل کردم ولی خیلی ناقرینه شد گفت بعد یکسال دوباره عمل میکنم

سلام دوست عزیز من میخواستم عمل لیفت وپروتز سینه انجام بدم میشه توضیح بدی جای بخیت چجوریه؟

از عملت راضی هستی 

اگ نکته ای هست بهم بگی ممنون میشم

این تاپیکو زدم برای پرسش و پاسخ چون خودم قبلش هر چی سرچ میکردم همش تبلیغ بود و قابل اعتماد نبودمن‌دی ...

یه سایز حتما کم میشه اما بعضی. ها خیلی ورم میکنن مثل خودم تقریبا نزدیک دو سایز کم شد

مبارک باشه

اما چه مسخره

من بودم همونجا عمل رو بهم میزدم

میگفتم پول رو میدم ب یه دکتر باشخصیت نه مث تو بی ادب

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

من نمیدونستم برای پروتز جراح زن هم هست

شوهرم نمیزاشت پیش مرد عمل کنم خیلی ناراحت بودم میشه درخواست بدم بهم اسم دکتر وشهر وبیمارستانی که عمل میکنه رو بگین؟

گاهی تابدتر نشه بهتر نمیشه🙃