2777
2789
عنوان

با تجربه ها بیان ، پروتز سینه و لیفت انجام دادم ، تبلیغ ممنوع

| مشاهده متن کامل بحث + 10966 بازدید | 45 پست

پروتز موتیوا سایز های خیلی نزدیک هم هستن و خیلی تفاوت ندارن 

من الان راضی ام ۴۰۰ گذاشتم خداروشکر حرف دکتر رو‌گوش دادم و همون ۴۰۰ رو گذاشتم یه اندازه متوسط رو به بزرگه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم 

منم می خوام انجام بدم اگه بشه 

می شه بگی از تجربتون 

چقدر طول کشید 

درد داشت؟ 

۸٠میلیون هزینش شد😐💔؟ 

یعنی بخوایی سایز کم تر باشه بازم همین قیمته 

ممنون می شم جواب بدی ❤

تا اطلاع ثانوی پرشه شرم میاد😐😂
سلام عزیزم  منم می خوام انجام بدم اگه بشه  می شه بگی از تجربتون  چقدر طول کشید&nbs ...

سلام عزیزم ، نه پروتز گرونتره ، چون هزینه خرید خود پروتز هم هست . کوچیک‌کردن فقط دستمزد دکتر و هزینه ‌کلینیک میشه 

الان چطوری ورم داری هنوز یا خوب شدی جای بخیه تا چن وقت معلومه🥺؟ 

امروز روز نهم بودم مطب هم رفته بودم ، بدن با بدن فرق میکنه ، دوستم که چهار روز از من زودتر انجام داده بود اصلا کبودی نداشت ، درد هم‌ جزیی داشت، 

ولی من خیلییی زیاد کبود شد و الان بعد نه روز تقریبا نصف شده‌. دردم هم بهتر شده راحت تر میشینم پا میشم ، همه کارهام هم خودم آروم آروم انجام میدم جز کار سنگین . 

جای بخیه هم باز بستگی به جنس پوست داره 

سلام عزیزم ببخشید تا چند روز دستاتونو نمی‌تونستید تکون بدید چون من شنیدم، حرکت دادن دستا سخت میشه

از همون اول میتونستم تکون بدم اما از پهلو و از کتف بالاتر کنار سینه هام درد میگرفت ، مثلا از روز چهارم که ظرف میشستم موقع ابکشی توی ابچکون نمیتونستم بزارم همون کنار سینک میزاشتم ظرف هارو . 

الان بعد دو هفته کامل بدون درد میتونم حرکت بدم ، بخیه هام ۸۰ درصدش جذب شده ، دردم هم تقریبا بیست درصد مونده که کامل از بین بره .

از همون اول میتونستم تکون بدم اما از پهلو و از کتف بالاتر کنار سینه هام درد میگرفت ، مثلا از روز چها ...

سلام ب سلامتی 

نوک سینه حسشو از دس میده یا اینکه خیلی حساس بشه شما اینطورشدی ؟؟؟یاازکسایی ک عمل کنن شنیدی چنین چیزی؟؟

عوارضی داشته تا حالا؟؟؟؟؟

ممنون میشم جواب بدی

سلام ب سلامتی  نوک سینه حسشو از دس میده یا اینکه خیلی حساس بشه شما اینطورشدی ؟؟؟یاازکسایی ک عم ...

سلام ببخشید الن دیدم پیام گذاشتید . حسش بعد دو سه ماه برمیگرده فقط روی خط بخیه حسش کم میشه . در حدی نیست که هیچی نفهمید من مشکلی ندارم