2777
2789
یه فامیلامون معلمه دولتی هس.گفت یه فامیل داریم توی غیر انتفاعی معلم بوده الان معاونه.گفتم حقوق ندارن ...

نمی دونم والا ولی غیرانتفاعی ها حقوق بده نیستند خیلی هاشون حتی سه ماه سه ماه حقوق ميدند. 

ساعتی هست.ساعتی ۳۰ ۴۰ تومن فکر کنم 

هر وقت ترسیدی و فک کردی که به آخر خط رسیدی، این تیکه کتاب کیمیاگر رو بزار جلو چشمات:"همیشه به قلبت بگو كه ترس از رنج از خود رنج بدتر است، تاریكترین لحظهٔ شب  لحظه پیش از برآمدن آفتاب است..!☀️                                                       به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم غیر انتفاعی گفتن ۳ تومن.دولتی حقوقش بالاس.چن سالته؟

من بیست سالمه تا بخوام دیپلم بگیرم کنکور بدم میشه بیست چهار سالم شرایط سنی داره دانشگاه فرهنگیان قبول شدن از بیست و دو تا بیست چهار فقط برمیدارن که متاسفانه من شرایطش رو از دست میدم تا اون موقع، بعد اون باید لیسانس داشته باشی تا استخدامی برت دارن 

خدا شوهرمو لعنت کنه که سه سال منو عقب انداخت از تحصیل ام اگه درسمو میزاشت بخونم امسال کنکور داشتم میتونستم آینده امو بسازم

تایپک هامو بخونید به راهنمایی هاتون نیاز دارم دعاتون میکنم،، تازه وارد نیستم کاربری قبلیم با شماره خودم نبود گفتم نی نی یار تعلیق کرد
ماهی چند میشه؟

بسته ب تعداد دفعاتی دارع ک تو طول هفته تدریس داره.مثلا من یکی رو میشناختم ماهی ۱ تومن میگرفت.پولشو سه ماه سه ماه میدادن

هر وقت ترسیدی و فک کردی که به آخر خط رسیدی، این تیکه کتاب کیمیاگر رو بزار جلو چشمات:"همیشه به قلبت بگو كه ترس از رنج از خود رنج بدتر است، تاریكترین لحظهٔ شب  لحظه پیش از برآمدن آفتاب است..!☀️                                                       به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤ 

من خودم معلم دولتی ام

خواهرم خودش مدرسه غیر انتفاعی داره 

به معلماش که تمام وقت هستن ۴تومن میده 

معاونش رو ۵تومن میده...

غیر انتفاعی فقطططط خر حمالیه...تازه توقع اولیا هم خیلییییی بالاست...به درد مجردا میخوره که فقط بیکار نباشن...

بسته ب تعداد دفعاتی دارع ک تو طول هفته تدریس داره.مثلا من یکی رو میشناختم ماهی ۱ تومن میگرفت.پولشو س ...

یعنی پنج روز هفته حداقل چهارساعت تدریس کنه در ماه چقدر میشه

تایپک هامو بخونید به راهنمایی هاتون نیاز دارم دعاتون میکنم،، تازه وارد نیستم کاربری قبلیم با شماره خودم نبود گفتم نی نی یار تعلیق کرد
من خودم معلم دولتی ام خواهرم خودش مدرسه غیر انتفاعی داره  به معلماش که تمام وقت هستن ۴تومن می ...

شما چطوری معلم شدین؟آزمون دادین یا خرید خدمت بودین؟رشتتون چی بود؟سخته آزمونش؟

چی بگم😔

شما چند سالتونه 

فکر کنم همون زور بزنم حقوق بخونم خیلی بهتر باشه برام 

یعنی پنج روز هفته حداقل چهارساعت تدریس کنه در ماه چقدر میشه

ببین مثلا اگر هر هفته ۴ ساعت تدریس کنه میشه در ماه ۶۵۰ تومن