2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها به نظرتون معلم غیر انتفاعی کسی بشه خوبه با توجه به این در آمد؟

نه بابا. عمرتو حروم نکن. از اون طرف حقوقش کمه از طرف دیگه والدین به خاطر شهریه زیادی که ميدند طلبکار هستند فکر می‌کنند شهریه میره تو جیب شما. مدیر هم که دیگه هیچ

چرا تو سرد شدی

چون روی حقوق و آینده کاریش حساب کرده بودم ولی واقعا با سه تومن ماهی حقوق آدم پول اجاره خونش هم نمیشه فکر کن من بخوام هفت سال عمرمو بزارم درس بخونم سه سال جر بدم خودمو تا با نمره خوب برم سراغ کنکور که روانشناسی یا علوم تربیتی قبول شم بعد لیسانسش رو بگیرم که بتونم استخدام آموزش پرورش بشم که چی آخرش سه تومن حقوق ،فوقش چند سال دیگه چند تومن میره روش ولی واقعا نمیارزه

تایپک هامو بخونید به راهنمایی هاتون نیاز دارم دعاتون میکنم،، تازه وارد نیستم کاربری قبلیم با شماره خودم نبود گفتم نی نی یار تعلیق کرد
نه بابا. عمرتو حروم نکن. از اون طرف حقوقش کمه از طرف دیگه والدین به خاطر شهریه زیادی که ميدند طلبکار ...

یه فامیلامون معلمه دولتی هس.گفت یه فامیل داریم توی غیر انتفاعی معلم بوده الان معاونه.گفتم حقوق ندارن.گفت نه بابااااا حقوقشون از ما بیشتره‌.نمیدونم روی چه حسابی اینو گفت.شاید مدرسه تا مدرسه فرق داره

یه فامیلامون معلمه دولتی هس.گفت یه فامیل داریم توی غیر انتفاعی معلم بوده الان معاونه.گفتم حقوق ندارن ...

شاید 

موند باز از چند نفر بپرسیم که شرایط از چه قراره 

با خبر شدی اینجا ریپم بزن مرسی

تایپک هامو بخونید به راهنمایی هاتون نیاز دارم دعاتون میکنم،، تازه وارد نیستم کاربری قبلیم با شماره خودم نبود گفتم نی نی یار تعلیق کرد