2777
2789
ببین مثلا اگر هر هفته ۴ ساعت تدریس کنه میشه در ماه ۶۵۰ تومن

با این حقوق زندگی نمیشه کرد به درد آدم مجرد میخوره که خونه باباشه یا زن متاهل که شوهر داره و خرج اصلی با همسرشه

تایپک هامو بخونید به راهنمایی هاتون نیاز دارم دعاتون میکنم،، تازه وارد نیستم کاربری قبلیم با شماره خودم نبود گفتم نی نی یار تعلیق کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فرهنگیان بودم گلم  مثل چییییی درس خوندم🥲

فرهنگیان الان تا چند سالگی پذیرش داره گلم؟

تایپک هامو بخونید به راهنمایی هاتون نیاز دارم دعاتون میکنم،، تازه وارد نیستم کاربری قبلیم با شماره خودم نبود گفتم نی نی یار تعلیق کرد
خدا رو شکر عزیزم.خدا قوت.ببخش میپرسم حقوق معلمای دولتی چنده؟به این آزمونا امیدی هس؟آخه رشته منو پارس ...

ببین حقوق معلمای رسمی هم خیلی نوسان داره 

مثلا ماها که سال اولیای فرهنگیان بودیم با حقوق ۴۰۰ تومن وارد آموزش پرورش شدیم...هر سال که اومدن ۲۰درصد اینا اضافه کردن حقوقمون رفت بالاتر به مرور...

ولی مثلا بچه هایی که الان وارد میشن با پنج تومن میان...۲۰درصدی که هر سال اضافه میشه خب قطعا بیشتره نسبت به ما 

بعد بستگی به منطقه خدمت و تحصیلات و تاهل و هزاران چیز دیگه داره 

ولی خود من با ۱۰سال سابقه و منطقه محروم و ارشد و... تازه حقوقم شده ۱۰تومن 

آزمون ها هم اگر سهمیه داری خیالت راحت اگر نداری باید خیلییییییییی بخونی اونم شانست تازه میشه ۶۰ درصد...ولی خب خواهر خودم تازه امسال قبول شد...بعد سه سال آزمون دادن،جاریش سهمیه داشت همون سال اول بدون این که بخونه قبول شد

ببین حقوق معلمای رسمی هم خیلی نوسان داره  مثلا ماها که سال اولیای فرهنگیان بودیم با حقوق ۴۰۰ ت ...

وای سهمیه که هیچی کوفت هم ندارم😔😔😔

میگم ببخش هی سوال میپرسم.خواهرت رشته اش چیه؟آزمون ابتدایی داد؟چطوری خوند درسا رو یعنی خط به خط کتابا رو باید بخونم؟

وای سهمیه که هیچی کوفت هم ندارم😔😔😔 میگم ببخش هی سوال میپرسم.خواهرت رشته اش چیه؟آزمون ابتدایی داد ...

خواهرم هم دکتری فیزیولوژی گیاهی داره هم سطح ۴حوزه 

قبلا دانشگاه و حوزه تدریس میکرد میگفت تدریس برای نوجوونا رو دوست دارم...یه جورایی دنبال عشقش رفت وگرنه شاغل بود...

آزمون دبیری داد الانم دبیر هست...

اره دیگه باید خط به خط بخونی 

این خواهرم واقعاااااا باهوشه و یکبار چیزی رو ببینه یا بخونه کاملا تو ذهنش میمونه...خیلی خیلی مغزش کار میکنه...

ماهم سهمیه ای نیستیم...به خدا جونمون درمیاد تا یه کاری میکنیم...خیلی سخته

با این حقوق زندگی نمیشه کرد به درد آدم مجرد میخوره که خونه باباشه یا زن متاهل که شوهر داره و خرج اصل ...

اره دیگه دقیقا.کسایی هم ک دبیر غیر انتفاعی هستند میرن تو مووسسات تدریس میکنن تا پول در بیارن

هر وقت ترسیدی و فک کردی که به آخر خط رسیدی، این تیکه کتاب کیمیاگر رو بزار جلو چشمات:"همیشه به قلبت بگو كه ترس از رنج از خود رنج بدتر است، تاریكترین لحظهٔ شب  لحظه پیش از برآمدن آفتاب است..!☀️                                                       به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤